Novi prozni konkurs na temu Iza kulisa

Nije da nisi upozoren.
( šteta što je novembar i što nemam živaca za anonimnu priču nesvesna da anonimnost ima veze sa bilo čim u konkursima )

Malo je reći - razočarana - na sve pročitano.

Tako to biva, ne znam šta me više u životu iznenađuje.
Očekivanja valjda. Očekivanja da budemo bolji ljudi.
Divni, dobri ljudi... :kpozdrav:
Управо сам прочитала узишену причу на твоју тему Из кулиса (која на жалост неће бити на овом "небитном такмичењу")
Штета што оваква тема пропада, штета, што људи све више постају нељуди, дичивши се својом добротом самољубља.
Поздрављам те с вером да ћемо се читати и надом да ће се бар једном очекивања обистинити :zaljubljena:

Управо сам прочитала узишену причу на твоју тему Из кулиса (која на жалост неће бити на овом "небитном такмичењу")
Штета што оваква тема пропада, штета, што људи све више постају нељуди, дичивши се својом добротом самољубља.
Поздрављам те с вером да ћемо се читати и надом да ће се бар једном очекивања обистинити :zaljubljena:

Čitaćemo se, no negde drugde. Umorna sam od svega...

Моји ставови никад нису насумично формирани, нити су моје одлуке икада исхитрене.

О логици.. прозивање аутора једног јединог рада данима уназад уз алузију на анонимност, пре повлачења текста говори о САЗНАЊУ о анонимности и то је узрок повлачења приче.
Уколико неко пре објављивања и гласања има таква сазнања упитно је да ли добија и информације о ауторима прича, онда је сам конкурс као и гласање бесмислено.
На ово могу да додам да имам потврду самог модератора да ЈЕСТЕ потврдио да је једини рад који је добио анониман. Толико о веровању на реч и способности дедукције, логици.
Иако,, књижевни,, лоби заступа став да је ово само игра, којој и ја приступам као игри у којој уживам, подсетићу да свака, чак и дечија игра има правила, прво се науче правила па се игра.
Та правила се поштују или се не учествује у игри. Прост принцип.

Дозвољавам да се изрази неслагање са правилима и неучествовање у игри али не и прогањање оних који играју по правилима. Циљ таквог прозивања, прогањања је - шта?
Моја скромна способност логичног расуђивања ми говори да је циљ искључење из игре. Нереаговање модератора на прозивке и уцене ми говори о њиховој сагласности у одстрањивању непожељних играча.
Поменуто је нефер понашање и слажем се. Прозивање аутора на овако малициозан начин и нереаговања модерације на то сматрам нефер поступцима.
Остали вероватно имају поглед из друге перспективе.
Моје је право да имам свој утисак, став, да га изнесем и да не учествујем у игри која је пре почетка изгубила забавни карактер. Надам се, желим да верујем да вам овакво понашање доноси бенефите, ви знате какве а очигледно важне за вас довољно да немате обзира према онима који нису део... тога нечега.

И сада од вас захтевам, у вашем маниру, да ме не цитирате, да се објашњавате јер сам заиста исцрпела своје ресурсе стрпљења и пристојности за даље објашњавање.
Уживајте. 🍀

citajuci sve ovo do sada, ja mislim da mi je najpametnije da posaljem i ja anonimno - koji klinac ce nam potpisana umetnost, ako je to nekome bitno kao umetnost, a ostalima je kamen spoticanja

i da zavrsimo konacno ovu dramu - ko hoce neka pise, ko nece, ne mora, jer nije fer da ne ispostujemo temu od Pustinjakinje, posto je tema stvarno lepa

p.s. a sto se tice repliciranja, mogla bih, ali i to je besmisleno, bice ono "ja sam rekla / ti si rekla", bas bez veze trosenje vremena, tako da, zavrsavam i ja ovde diskusiju

Poslednja izmena:

Back