Novi prozni konkurs na temu Iza kulisa

haug, ljudovi, dolazim u miru :cao:
hocu da zamolim autora te jedne price da napise jos jednu u moje ime, i da je posalje Bauu, anonimno, naravno, da niko ne ukapira da je on pisao, jer je stanje od moje skicirane crtice ravno ziro
u slucaju da autor prve price nema vremena da napise pricu za mene, ova moja molba prelazi na autora druge price, jerbo ja nemam pricu, a sve sa ciljem da nam konkursi ne idu u pauzu, jer ako se Bau naljuti, i to moze da nam se olako desi

hvala ljudovima, sad odoh u miru :heart2:

haug, ljudovi, dolazim u miru :cao:
hocu da zamolim autora te jedne price da napise jos jednu u moje ime, i da je posalje Bauu, anonimno, naravno, da niko ne ukapira da je on pisao, jer je stanje od moje skicirane crtice ravno ziro
u slucaju da autor prve price nema vremena da napise pricu za mene, ova moja molba prelazi na autora druge price, jerbo ja nemam pricu, a sve sa ciljem da nam konkursi ne idu u pauzu, jer ako se Bau naljuti, i to moze da nam se olako desi

hvala ljudovima, sad odoh u miru :heart2:
1000 rsd po strani i sve ok

1000 rsd po strani i sve ok
Jao! Gde sad, otisla plata!
Hm... Onda plan B.
Bau, ili ubaci pravilo da svi idemo anonimno, ili izbaci ono pravilo anonimnosti. Da budemo svi isti u raznolikosti stilova.
Salu na stranu, sad sam ozbiljna.
Vazi li ono pravilo da i dalje neko je anoniman, a vecina nije? Sad ozbiljno pitam, da znam da li da saljem ili ne, jer ja uopste ne volim to pravilo.

Back