Novi predsednik Amerike ???

• Začetnik teme Začetnik teme raton
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim da si sposoban da pronadjes komediju u rečima. Pošto znaš samo za tu vrstu komedije,zato si i prijavljen. (ne znam odakle ti to za pdf Filozofija)
Probaj da uživaš malo u životu,nemoj da juriš samo koga bi da uvrediš.
Ali ti bi samo da opravdas svoje "ime"..razumem ja to. Čovek mora biti istrajan..
Ово ништа не доказује нити о Челенџеру, нити о ИСС, а поготово не о Трампу као (евентуално) новом председнику САД.
Жао ми је Чедице...

Ово ништа не доказује нити о Челенџеру, нити о ИСС, а поготово не о Трампу као (евентуално) новом председнику САД.
Жао ми је Чедице...

Ja želim da Tramp bude nov SAD predsednik. Osoba bez dlake na jeziku,po malo i rasista..neka prodrma malo tu zemlju.

Ja želim da Tramp bude nov SAD predsednik. Osoba bez dlake na jeziku,po malo i rasista..neka prodrma malo tu zemlju.
ОК то је то.
Трамп је и мени фаворит, једноставан је, искрен, а сваки нормалан човек је националиста и расиста... мсм ко ће ми бити ближи од мог народа и моје расе, сигурно не неки Банту црнци.

Pričajmo šta hoćemo,Tramp je icepao Hilari u ovoj drugoj predsedničkoj debati.
Svi kandidati za budućeg USA predsednika,zajedno sa Hilari,znaju svoj posao,to su izabrali da rade u životu,to im je karijera,i učiniće sve da im posao-karijera ne propadne. Trump? Zabole ga,negde na početku ove debate,rekao je da ga sramota što sebe sada zove političarem. Ja sam iznenadjen gde je stigao sa svojim kontroverznim stavom,i oduševljen. :klap:

Poslednja izmena:

Back