Novi predsednik Amerike ???

• Začetnik teme Začetnik teme raton
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
donald-trump.jpg

Ma za njih je Homer Simpson mudrac nad mudracima i to na kvadrata dva. z:D

Inače ovaj Trampon zna šta priča za razliku od ostalih matorih prdonja. Čovek se besplatno ( jeftino) reklamira i javno igra prljavo, dok ovi ostali to rade isto samo se šminkaju, ustežu, lažu i prde.

Tramp..lik kome je u mladosti tata dao bednu sumu od milion dolara,cisto da prezivi u zivotu..
Не.
Дао му је кинту да покрене бизнис и овај је данас мултимилијардер тако да се, мораш признати млађани Трамп показао као способна фаца од поверења.

Ne,nisam. Sarkazam se nalazi u mom svakodnevnom razgovoru,humor izmedju redova. I najmanje sam ocekivao da ovo sto sam rekao neko shvati ozbiljno.
Ма добро излетео си се шта се сада уплићеш ко пиле у кучине, ти заправо о политици и Трампу знаш ко и о истраживањима свемира зато ти се и могу продати идиотлуци сваке врсте ко и оном јаднику КДЈБН.

To sto sam ja rekao iznad su Trampove reci. Ja sam ih samo prepricao. Nisam se izleteo. Stavio sam i video gde to kaze.
Па кад си везер.
Од тих милион$ Трамп је направио пословну империју од више милијарди долара.
Додуше ти би потрошио споменутих милион $ и остао пука сиротиња, зато то тако и схваташ.

Па кад си везер.
Од тих милион$ Трамп је направио пословну империју од више милијарди долара.
Додуше ти би потрошио споменутих милион $ и остао пука сиротиња, зато то тако и схваташ.

Sto prosto ne priznas da si ti izleteo,kad si upao u raspravu oko komicnog posta.

Sto prosto ne priznas da si ti izleteo,kad si upao u raspravu oko komicnog posta.
Јок Чедице.
Као везер који се доказао тврдњом о шатлу и посади, па новим магарчењем око ИСС-а јасно је ко си, буквалац без икакквог контакта са стварношћу што и није неко чудо обзиром да си висио на ПДФ Филозофија и сличним халуцинантским ПДФ-овима за збуњену интелектуалну сиротињу, зато ти не можеш да разабереш реалност од умишљености и склон си да се вадиш накнадном памећу.

Јок Чедице.
Као везер који се доказао тврдњом о шатлу и посади, па новим магарчењем око ИСС-а јасно је ко си, буквалац без икакквог контакта са стварношћу што и није неко чудо обзиром да си висио на ПДФ Филозофија и сличним халуцинантским ПДФ-овима за збуњену интелектуалну сиротињу, зато ти не можеш да разабереш реалност од умишљености и склон си да се вадиш накнадном памећу.

Zao mi je sto ne mozes da priznas tako nesto ocigledno. Bas voliš da pripisuješ svašta bilo kome,zar ne (po mogućstvu lose)? Ja ne visim po pdf filozofija (prvo),drugo,svoje finansijsko stanje nije tvoje da ceniš (mada verujem da si to pomenuo cisto radi uvrede). Ko sam ja? Sigurno nisam bukvalac (bukvalista tacnije),dok tebi smeta da ne budes u pravu,u ovom slucaju,smeta ti sto si upao u glupu raspravu oko ocigledno komicnog post-a,kojeg nisi shvatio kako treba,(jer nisi zanimljiv sa šalama verovatno,)i napravio od komarca magarca,pa se izvukujes uvredama (koje ako se nastave,počeću da prijavljujem, do sad nisam).

Zao mi je sto ne mozes da priznas tako nesto ocigledno. Bas voliš da pripisuješ svašta bilo kome,zar ne (po mogućstvu lose)? Ja ne visim po pdf filozofija (prvo),drugo,svoje finansijsko stanje nije tvoje da ceniš (mada verujem da si to pomenuo cisto radi uvrede). Ko sam ja? Sigurno nisam bukvalac (bukvalista tacnije),dok tebi smeta da ne budes u pravu,u ovom slucaju,smeta ti sto si upao u glupu raspravu oko ocigledno komicnog post-a,kojeg nisi shvatio kako treba,(jer nisi zanimljiv sa šalama verovatno,)i napravio od komarca magarca,pa se izvukujes uvredama (koje ako se nastave,počeću da prijavljujem, do sad nisam).
За почетак да научиш српски, ОК?
Али то не умањује чињеницу да си се излупетао о Челенџеру и ИСС као потпуни дудук што те дискредитује као саговорника без разумевања и осећаја за стварност.

За почетак да научиш српски, ОК?
Али то не умањује чињеницу да си се излупетао о Челенџеру и ИСС као потпуни дудук што те дискредитује као саговорника без разумевања и осећаја за стварност.

Oh izvini,da li sam trebao reći vadiš? :roll:
A kad je Čelendzer u pitanju,ja i dalje mislim da su šestorica živi. ZA ISS ti dajem na volju (to sam i ovako okačio da vidim tudja mišljenja). Nismo ovde da sudimo ko sanja a ko živi na javi,već da dokazujemo tvrdnje.

Poslednja izmena:

Back