NOVI PRAZNIK;DAN MUSKARACA

Eto,mi svake godine,proslavljamo taj divni praznik-DAN ZENA! to je potpuno u redu,jer time iskazujemo svoje divljenje
i postovanje,prema zenskom polu. Ali,situacija se u poslednjoj polovini dvadesetog i pocetkom ovog,dvadeset i prvog veka,drasticno izmenila.Zene sve vise,uzimaju stvari u svoje ruke.Sve se vise potiskuje,ona muska premoc,koja slobodno mozemo reci,vise i ne postoji.Muskarac vise nije autoritet,ni u sopstvenoj porodici a ni tamo,gde je zaposlen.
Sta cak vise,moze se primetiti,da i muskarci koji su na politickim,odnosno drzavnim funkcijam,da su obicni papucici.
Ta pojava je toliko uzela maha,da danas slobodno mozemo reci,da su zene,JACI POL.! Takva situacija,u porodici,kao
i u drzavi,ta podredjenost muskaraca,pocela je da se ogleda,i na seksualnom planu.Osvescene,skolovane,sa dobrim
mesecnim primanjima,zenama sve vise,muskarci nisu ni potrebni.Zene su otkrile cari,lezbejske ljubavi,pa se sada
dve dobro finansijski stojece zene,udruze,zive zajedno,jedna drugoj su dovoljne.A muskarci,savrseno im nisu potrebni
ni zasta.Zbog tako nastale situacije,ja predlazem,jer smatram da je krajnje vreme za to,da se odredi jedan dan u
godini i da to bude DAN MUSKARACA! :dash::dash::dash:

Potpuno se slazem,sa predlogom da se odredi novi Praznik:DAN MUSKARACA! Ali,da li je to resenje,za tu drasticnu podredjenost,kojoj
su muskarci izlozeni? Ja sam Lorde ocekivao od vas,da date neki pametan predlog,sta uciniti,da muskarci ponovo zauzmu primat,koji su oduvek
imali.Jer na kraju krajeva,samo muskarci imaju hmuda.Koliko znam,zene ih nemaju,a od hmuda,potice sva snaga,i sva energija.Mislim Lorde,da ste
vi brzo bacili koplje u trnje.Nije u redu,priznati da muskarcima vlada suknja,i to hladno primiti,kao neku neminovnost.Ipak su muskarci ti,koji jedino
mogu da oplode zene.Pa zar to,nije dovoljno,da bi muskarci bili superiorni!

Damoklovmac;bt258605:
Potpuno se slazem,sa predlogom da se odredi novi Praznik:DAN MUSKARACA! Ali,da li je to resenje,za tu drasticnu podredjenost,kojoj
su muskarci izlozeni? Ja sam Lorde ocekivao od vas,da date neki pametan predlog,sta uciniti,da muskarci ponovo zauzmu primat,koji su oduvek
imali.Jer na kraju krajeva,samo muskarci imaju hmuda.Koliko znam,zene ih nemaju,a od hmuda,potice sva snaga,i sva energija.Mislim Lorde,da ste
vi brzo bacili koplje u trnje.Nije u redu,priznati da muskarcima vlada suknja,i to hladno primiti,kao neku neminovnost.Ipak su muskarci ti,koji jedino
mogu da oplode zene.Pa zar to,nije dovoljno,da bi muskarci bili superiorni!
:zcepanje:

...naša retorička pamet , čuči na manipilativnom lukavstvu...ona "proslavlja" zločin , nasilje - jetnom rečju nečovečnost... ....naime , takozvani dan žena ustanovljen je posle besumučnog obračuna u kome su masakrirane diskriminisane žene , koje su ustale protivu muškog robovlasničko šovinističkog roda...jednostavno , dan nečije pogibije ne može biti povod za slavlje , i nema razloga proslavljati nečije krvoproliće i njegovu nasilnu smrt....sačuvaj me bože lukavogo i pokvarenovo zlodelanija.... a ovo kažem , jer zlo jede sve pred sobom , pa i svog gospodara...
...ako predlog po nekom paritetu polova , hoće / vapi za danom muškaraca , onda priziva osvetu ugnjetavanih i diskriminisanih žena - u smislu da masakriraju čopor muškarčina ( nek budu one sa onim damaklovskim jajima ) , pa tako da se steknu svi uslovi dase tog dana odaje godišnji pomen izginulim muškarčinama ( saamo plašim se da su većinska damaklovska jaja mućak - mislim gejosana , prajdovska ; pa onda čemu pogibelj , kad se već ima mežnarodni dan prajdovaca )...
...elem , taj prajdovski dan postoji na radost muškarčina i na žalost ljubitelja žena...a ima ljudi koji stoje na stanovištu da su žene diskriminisane u svakom pogledu , te da ta diskriminacija trajaće međ ljudima dok je religije , njenog mraka i njenih knjiga postanaka...naime , starozavetna knjiga postanja zapečatila je trećerazrednu robovsku sudbinu žena....

I knjiga Mojsijeva ; 2glava ; pevanja 22 i 23

22 I Gospod Bog stvori ženu od rebra , koje uze Adamu , i dovede je k Adamu !
23 A Adam reče : sada eto kost od mojih kostiju , i telo od moga tela ; nek joj bude ime čovječica , jer je uzeta od čoveka !

...milijarde ljudi , uči se na ovoj religijski neprikosnovenoj knjizi , koja postanje žene predstavlja i objašnjava, kao radnju u kojoj je upotrebljen manji deo čoveka , pa samim tim je ona kao takva i manje čovečna nego sam čovek ( muškarac )....a ono što je manje čovečno , manje je i umno , pa je manje i duhovno , stoga i nije sveto kao sam čovek ( muškarac)....i tako milenijumima ....

..sve eksploatacije opravdavaju se istom sledstvenom logikom , da ono što je manje čovečno , nije ni umno kao čovek , pa nije ni razumno , stoga nije ni duhovno - samim tim nije ni sveto , stoga je manje više instiktivno i životinjsko , pa ga treba dresirati da nečemu služi...

...diskriminacija ima za cilj eksploataciju i ugnjetavanje....to treba znati kod ovakvih pitanja !

Kada je Bog,od rebra Adamovog,stvorio zenu,Evu,Bog je rekao Adamu: "Stvorio sam ti drugaricu,koja je lukava kao zmija,vesela kao kos.Ona ce da ti sluzi,da ispunjava sve tvoje zelje,i da brine o tebi,i tvojim seksualnim potrebama"!

Pa zar Bog,nije tim recima,sve rekao.Znaci zena kao bice stvoreno da sluzi muskarcu,ne moze biti nikako,u istoj
ravni sa njim.! Sad,ako neko hoce,da ide i protiv Boga,e,to je vec ozbiljna stvar,koja zasluzuje svaku osudu,civilizovane
javnosti!!!

:mazi:
Lord Gledston;bt258769:
Kada je Bog,od rebra Adamovog,stvorio zenu,Evu,Bog je rekao Adamu: "Stvorio sam ti drugaricu,koja je lukava kao zmija,vesela kao kos.Ona ce da ti sluzi,da ispunjava sve tvoje zelje,i da brine o tebi,i tvojim seksualnim potrebama"!

Pa zar Bog,nije tim recima,sve rekao.Znaci zena kao bice stvoreno da sluzi muskarcu,ne moze biti nikako,u istoj
ravni sa njim.! Sad,ako neko hoce,da ide i protiv Boga,e,to je vec ozbiljna stvar,koja zasluzuje svaku osudu,civilizovane
javnosti!!!
:mazi:

Lorde , koga to citiraš .....ko je sem onog ješe, bio kod svetlećeg grma....ko je koga voajerisao - a ko resavisao , posle toga , zapise o postanku ....
...zasad , onaj citat je nepriznat - kako od sinoda , tako i od pape...morao bi da navedeš autora i naziv knjige ---što se mene tiče !

...no koliko znam , prajdovci , naročito iz njihove sekte - ponosni muškarci , riknuše po knjizi postanka , kao sodomci i gomorci...sad se to nešto ponovo razmilelo sa ovima iz crveno crne koalicije , podržanih od demokratskih blokova i nevladinih dupobrižnih organizacija - na čelu sa pahomizovanim delom sinoda...inače , anđeli to spališe i sa zemljom sravniše...
...vidi Lorde , pa mogu se ti biblijski dani, kad je izvršeno to božansko delo nad sodomom i gomorom , proglase danom žalosti i ucveljenosti za braćom u pakao sateranom....tako će svake godine imati po dva dana , da se obeležavaju---to ovako samo sa aspekta smelosti dejstvuje muški hrabro !?...mislim zahteva ja...ja u svakom pogledu !

Back