Novi porez na dohodak - 20% poreza na plate iznad 40.000!

tadic nakon sto je pustio probni balon o porezu na plate preko 40.000 din od 20% se usrao od narodne reakcije i sad nudi glavu dijane dragutinovic na tacni z:D

ko da je dijana nesto kriva - ona samo radi sta joj lopovi iz vlasti kazu

siguran sam da bi dijana da moze rezala na rashodovnoj strani i delila otkaze, ali ona to ne moze jer je ona u toj vladi jedina koja nije politicar, a politicari na celu sa Tadicem ne daju da se dele otkazi jer tako ostaju bez svojih clanova i glasaca

---------

Biljana
29. jul 2009 02:00:52
Pred izbore omladinac DS je na ulici zaustavio moju majku i rekao joj - Hoćete li sa nama da osvojimo Evropu? Nije pristala sa DS da osvaja Evropu, ali mnogi jesu. Opmah po stvaranju ove vlade uhvatila sam se za glavu jer mi je bilo jasno da će nam odrati kožu sa leđa. Ministru Dinkiću sam po prijemu pisma u kome mi obećava, preti i ucenjuje da ću samo sa G17+ dobiti 1000eura akcija koje će rasti ako glasam za njih poslala e-mail da svoj narod neću izdati ni za sve Đelićeve milione. Meni ovo nije ništa novo već očekivano. Biće još gore, prestaće da isplaćuju penzije i socijalna davanja, ponovo ćemo živeti od čekova bez pokrića, procvetaće buvljak a bogami i sela nebi li se prehranili. Nećemo od muke imati kad ni da ih psujemo.

Back