- Poruka
- 131.089
Mika, pobednica konkursa Vreme, zadala je temu USPOMENA.
Pesme (do 2000 karaktera) možete slati do 15.08. do 21h meni putem privatne poruke.
Pesme (do 2000 karaktera) možete slati do 15.08. do 21h meni putem privatne poruke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče. Ne snalazim se baš najbolje ovde, nova sam-tj nisam ni ulazila čestito od kako sam se registrovala... I zakasnih za pesmu. Ako to važi još uvek, mogu poslati-ihaj, onoliko... Pesnik sam i prozaist, sa 14 objavljenih knjiga iza sebe...Mika, pobednica konkursa Vreme, zadala je temu USPOMENA.
Nisi zakasnila, do petka je rok. Jedino treba da bude nova pesma, koja nije objavljivana.Dobro veče. Ne snalazim se baš najbolje ovde, nova sam-tj nisam ni ulazila čestito od kako sam se registrovala... I zakasnih za pesmu. Ako to važi još uvek, mogu poslati-ihaj, onoliko... Pesnik sam i prozaist, sa 14 objavljenih knjiga iza sebe...
Nije, odavno nisam objavila knjigu poezije...Nisi zakasnila, do petka je rok. Jedino treba da bude nova pesma, koja nije objavljivana.
Onda može.Nije, odavno nisam objavila knjigu poezije...
dobrodosla! jedva cekam da vidim glasanje, bas lepo sto imamo i nekoga ko se bavi ozbiljnije poezijom i prozomDobro veče. Ne snalazim se baš najbolje ovde, nova sam-tj nisam ni ulazila čestito od kako sam se registrovala... I zakasnih za pesmu. Ako to važi još uvek, mogu poslati-ihaj, onoliko... Pesnik sam i prozaist, sa 14 objavljenih knjiga iza sebe...