Dragissa
Primećen član
- Poruka
- 933
Ja planiram 100tku!

Sve ima svoje vreme jedino ako je to sazrelo u tebi. Pre toga je rano, posle toga kasno. Zato stisnimo petlju i hrabro napred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja planiram 100tku!
Da li je kasno od 35 godine pa na dalje početi graditi život koji nije bio izgrađen do tada?
Pri tom mislim na sve: na porodicu (muža, decu),obrazovanje/posao, prijatelje (društveni život), hobije, ostvarenje snova (npr putovanja,...)
Ili je ipak istinita stara narodna izreka "Sve ima svoje vreme!"
I šta je po vama važnije, biti srećan pa kada god to bilo (npr i u 50-toj) ili se truditi imati sređen svaki segment života na vreme?
![]()
Da li je kasno od 35 godine pa na dalje početi graditi život koji nije bio izgrađen do tada?
Pri tom mislim na sve: na porodicu (muža, decu),obrazovanje/posao, prijatelje (društveni život), hobije, ostvarenje snova (npr putovanja,...)
Ili je ipak istinita stara narodna izreka "Sve ima svoje vreme!"
I šta je po vama važnije, biti srećan pa kada god to bilo (npr i u 50-toj) ili se truditi imati sređen svaki segment života na vreme?
![]()
Ili je ipak istinita stara narodna izreka "Sve ima svoje vreme!"![]()