НОВИ ПАЗАР: МУСЛИМАНИ ВРЕЂАЛИ БОРУ, БЕЗ КОНЦЕРТА РИБЉЕ ЧОРБЕ

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Да ли је Нови Пазар део Србије? Још увек јесте, на неки начин, али чим не могу групе и певачи да певају из Србије у том региону онда је питање дал је то део Србије у пуном капацитету. Подсетићу вас да је пре неку годину у том граду насилно прекинут концерт Балканике.

Док је например Дино Мерлин без проблема певао у Београду, а причао је најгоре ствари о Србима.

http://www.novosti.rs/vesti/srbija....imani-vredjali-Boru-bez-koncerta-Riblje-corbe

Да се разумемо, за мене је рок сатанска музика и ја волим само да слушам Србске народњаке, али у земљи Србији свако има право да пева и да држи уметничке перформансе. Па коме се не свиђа не мора да иде, као што ја неби ишао. Али нико нема право да брани другоме да држи концерт.

Чорба, Бајага, Парни Ваљак, све је то наркоманска музика, али ја разумем да има људи који то слушају и не сме им нико бранити. Ово је срамота за Србију шта се ради, почели су и Бошње да нас шутирају у буљу усред наше државе.

Ооооо Клинктоне мамицу ти *****!

"СВИРАЛИ СУ ДЕЈВИД БОУВИ И ПАУЦИ СА МАРСА
ТАД СМО БИЛИ КАО НОВИ, А САДА СМО ФАРСА"

Невезано за сам инцидент у Новом Пазару, Бора је одавно, још пре пар деценија, негде "загубио" свој искрени рокерски став који је у суштини увек био левичарски и сходно томе бескромпромисно критички према свему што га окружује, и уписао се (буквално) у четничке војводе чиме се хвали по тв студијама.
Као такав, он никада неће моћи вратити ону своју публику, а што би данас на заласку каријере жарко желео - ма колико се он хвалио "успешним концертима по целој екс Југи".

Да ли је Нови Пазар део Србије? Још увек јесте, на неки начин, али чим не могу групе и певачи да певају из Србије у том региону онда је питање дал је то део Србије у пуном капацитету. Подсетићу вас да је пре неку годину у том граду насилно прекинут концерт Балканике.

Док је например Дино Мерлин без проблема певао у Београду, а причао је најгоре ствари о Србима.

http://www.novosti.rs/vesti/srbija....imani-vredjali-Boru-bez-koncerta-Riblje-corbe

Треба питати Тому Николића ДА ЛИ ЈЕ ТО ОН ОБЕЋАО ОВОМ ХИДРОЦЕФАЛУСУ ЗУКОРЛИЋУ ДА МОЖЕ ДА У СРЕД СРБИЈЕ ПРАВИ ЛОЈАВУ ЏАМАХИРИЈУ ???

Ако јесте - да одговара Тома Николић!

Ако није - да одговара Зукорлић!

Лојавци једино разумеју КАДА ДОБИЈУ "МИЛО ЗА ДРАГО" - онда хорски кмече... замислите само како би изгледали медији и шта би радиле НВО да су у Београду кренули да Мерлину цепају плакате И ПРЕТЕ???

Bora Corba ne moze odrzati koncert u Pazaru ne zato sto je Srbin nego zato sto je vojvoda cetnik. Mi ne volimo da slusamo tog cetnika.
Neka pjeva onima koji su ga pozvali u Pazaru.Neka zakupi neku salu i neka tamo odrzi koncert. Ko dodje dodje.Ima dosta Srba u Pazaru koji ce dcoi slusati njegovu muziku.

Poslednja izmena:
Šta se čudite sada !
Pa tu ničeg novoga nema, stare stvari.
Kad se kod njih igra sa Turskom, u bilo kom sportu,
oni jednoglasno za Tursku navijaju !
Iz puna grla.
Yebeš njih, Turci su to.
Do koske !
Sreća naša da nisu brojniji, pa se još mogu kontrolisati !

JBT, GDE TI ŽIVIŠ...

- - - - - - - - - -

Bora Corba ne moze odrzati koncert u Pazaru ne zato sto je Srbin nego zato sto je vojvoda cetnik. Mi ne volimo da slusamo tog cetnika.
Neka pjeva onima koji su ga pozvali u Pazaru.Neka zakupi neku salu i neka tamo odrzi koncert. Ko dodje dodje.Ima dosta Srba u Pazaru koji ce dcoi slusati njegovu muziku.

TI I TAKVI KAO TI BIĆE JEDNOG DANA ODGOVORNI ZA POGROM KAKO SVOG TAKO I MATIČNOG SRPSKOG NARODA..
Nadam se samo da kad dodje do toga, a doći će jer vi Boga ne znate, da ćeš ti biti prvi na redu...ti, preobraćeni mešancu

JBT, GDE TI ŽIVIŠ...

- - - - - - - - - -

TI I TAKVI KAO TI BIĆE JEDNOG DANA ODGOVORNI ZA POGROM KAKO SVOG TAKO I MATIČNOG SRPSKOG NARODA..
Nadam se samo da kad dodje do toga, a doći će jer vi Boga ne znate, da ćeš ti biti prvi na redu...ti, preobraćeni mešancu

Na uglu Knez Mihailove i Kružnog puta.

A, što pitaš ?
Jel' to od nekog značaja ?

"СВИРАЛИ СУ ДЕЈВИД БОУВИ И ПАУЦИ СА МАРСА
ТАД СМО БИЛИ КАО НОВИ, А САДА СМО ФАРСА"

Невезано за сам инцидент у Новом Пазару, Бора је одавно, још пре пар деценија, негде "загубио" свој искрени рокерски став који је у суштини увек био левичарски и сходно томе бескромпромисно критички према свему што га окружује, и уписао се (буквално) у четничке војводе чиме се хвали по тв студијама.
Као такав, он никада неће моћи вратити ону своју публику, а што би данас на заласку каријере жарко желео - ма колико се он хвалио "успешним концертима по целој екс Југи".

publika u pazaru i nije neka znacajna cim je pod apsolutnom kontrolom par extremista. ta publika je u minusu i u problemu, jer kad im neko musav govori sta valja????

bora je autor, pesnik, i vise mu nista ne mozete. davno se on vinuo iznad jajara i muhadzedina

Back