Novi OTPOR!!

Protiv kostunice, tijanica i slicnih a nacionalno opredeljen.

pa i ldp je nacionalno opredeljena stranka, volimo mi srbiju verujem vise nego drugi, samo moramo biti realni, u Srbiji malo toga valja, a da ne volimo Srbiju ne bismo bili u Srbiji...

Ovo sto sam do sada procitao je manje vise ldpov izborni manifest, kao sto sam ti rekao otpor nikada nije zaziveo...Mozete osnovati grupu podrske evropskoj Srbiji ili cemu vec ali kao stranka nikada nebiste uspeli ;)

pa i ldp je nacionalno opredeljena stranka, volimo mi srbiju verujem vise nego drugi, samo moramo biti realni, u Srbiji malo toga valja, a da ne volimo Srbiju ne bismo bili u Srbiji...

Ovo sto sam do sada procitao je manje vise ldpov izborni manifest, kao sto sam ti rekao otpor nikada nije zaziveo...Mozete osnovati grupu podrske evropskoj Srbiji ili cemu vec ali kao stranka nikada nebiste uspeli ;)

ldp da se postuje Ustav(naravno onaj pravi iz 90.)i zakon bio zabranjen dva dana po osnivanju. A jovanovic i prokic verovatno uhapseni i sudjeno im za izdaju i podrivanje ustavnog poretka.Tako se to radi u pravnoj drzavi!! Njih dvojica nisu usamljen slucaj,naprotiv! Ima ovde mnooogoo kukolja!!!

ldp da se postuje Ustav(naravno onaj pravi iz 90.)i zakon bio zabranjen dva dana po osnivanju. A jovanovic i prokic verovatno uhapseni i sudjeno im za izdaju i podrivanje ustavnog poretka.Tako se to radi u pravnoj drzavi!! Njih dvojica nisu usamljen slucaj,naprotiv! Ima ovde mnooogoo kukolja!!!

po kojoj osnovi? Devedesetih je mnogo sta zabranjivano i to nikako nije bio nacionalizam, vec kvazi-nacionalizam koji je stetio Srbiji...

No, ja sam ti rekao sta sam imao, ti idi osnivaj dok nisu povecali na 5000 potpisa... imas jos verovatno par dana :lol::lol:

hajde da vidimo i tog cuda...

Padne coveku na pamet da je lepa plata poslanicka pa sad ajde osnivamo stranku... :roll::lol::lol:

Nisam rekao stanka nego pokret. Znaci ne mislim na platu nego na politicko delovanje! Ja licno bi pristao da radim za sadasnju platu koju primam i koja je najmanje pet,sest puta manja od njihove. Mene i ljude koje mislim da okupljam zanima sta je moguce uraditi za dobro drustva u celini. Eto to je glavni cilj!

Back