Ovog Jominija zanima zašto se Srbi ponašaju na način koji i sami osuđuju.
Pa to priupitaj sebe. Zasto podrzavas NATO pakt a osudjujes ubijanje dece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovog Jominija zanima zašto se Srbi ponašaju na način koji i sami osuđuju.
A nije da nema želje i pokušaja?
Tipično NVO bulažnjenje.
Spekulišu na angro o skrivenim željama i ostalim vidovima srbozločinačkog predumišljaja dok se uopšte ne vidi ništa problematično u činjenici da je Rvacka etnički očišćena.
Nemci su cenili da jedan njihov vredi 100 srpskih glava a konjušari su podigli uloge na 500 000 za jednog.
O slučaju Barović i stanu u Zemunu NVO propagandna mašinerija napisala je i pričala cirka 2000 puta više nego o Oluji. Zapravo Oluju je prokomentarisala u fazonu - dobili su šta su zaslužili.
Kad mu je to rekao?Da je neko pred kamerama u lice rekao tudjmanu ili gotovini da im je zena qrva, kao sto je ovaj dilkan barovic rekao Seselju, mislim da bi ga u rekordnom roku progutao mrak.
Kad mu je to rekao?![]()
Gluposti.
Ima nas koji smo jula te 1997. uzivo gledali tu emisiju.
Ma hajde? A niste čulili šta je Šešelj govorio o njegovom ocu u par navrata neposredno pre nego što je ovaj odgovorio istom merom?Da ne pričam da je pomenuti Barovićev otac, Šešelja branio i držao mu stranu na prilikom nekog procesa mnogo godina ranije...
Ebote, kakve blackoute imate.![]()
Selektivno pamcenje.![]()
Kad mu je to rekao?![]()
Barovic: Otac mi je mrtav, a tebi je zena kurrva, pa sta! Meni je otac mrtav, ubila ga je Udba i sta hoces sada?
Gluposti.
Ma hajde? A niste čulili šta je Šešelj govorio o njegovom ocu
Ma da.Baš nije govorio ništa drugo sem da je bio ono što je stvarno i bio.
Ma da.
I kad ste vi ono što tvrdite da su pravi Srbi... Moram da budem na drugoj strani. Ma sva zla ovog sveta ako se porede sa vama, su želja normalnog čoveka.
Ma hajde? A niste čulili šta je Šešelj govorio o njegovom ocu u par navrata neposredno pre nego što je ovaj odgovorio istom merom?Da ne pričam da je pomenuti Barovićev otac, Šešelja branio i držao mu stranu na prilikom nekog procesa mnogo godina ranije...
Ebote, kakve blackoute imate.![]()
Imaju firewall za sve što im se ne sviđa. Po autizmu... Pardon, automatizmu.![]()
Da opravdavam, ti bi ovde bio u pravu.Znaci opravdavas barovicevo ponasanje zato sto je prethodno Seselj isto govorio?
A ne opravdavas Seselja zato sto je pokusao da uspostvi reciprotitet za prethodno ubijanje i proterivanje Srba?
Zasto sam sebi uskaces u usta,cemu to?
Pa i ja sam dopunio tvoju uvodnu pricu jer si pomenuo samo jedan deo a to je slucaj barbalic.Da opravdavam, ti bi ovde bio u pravu.
Ali po starom srBskom običaju, vidite šta želite da vidite.
Dakle, nisam opravdavao, već sam dopunio priču jer ste pominjali samo jedan njen deo.
Kao ono sa zločinima kad pominjete samo tuđe, a onda ja navratim i dodam pokoji srpski.
Iz ovoga sledi - grešiš, ovaj, grešiš sinko.![]()