cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
meni je sme$no i jadno kada na ovoj temi vidim ljude sa duplim nickovima kako lazhno morali$u.. bljak.. i $to se moderatori vec jednom ne oglase i ne otkriju nam te duplikate licemere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaju tebe al ne znaju onog drugog :wink:Pera_Zdera:Sad malo ja :shock: :shock: :shock:hanibal77:nemam lose misljenje o tebi ali te smatram za nekog drugog.a mozda i trecU!!!Pera_Zdera:Sto te iznenadjuje. I kakvo ti to misljenje imas o meni? Ili me smatras za nekog drugog?hanibal77::shock: :shock: :shock:Pera_Zdera:A sta vi mislit o ideji jedna IP adresa jedan nick.
Vec duze vreme gledam i razmisljam kako ova mogucnost koriscenja vise nikova samo dovodi do raznih lazi, prevara, uvreda, izivljavanja, testiranja, spletki i klopki. Jedno recju drustvo se korumpira na taj nacin. A ova mogucnost koriscenja vise nikova ide tome u prilog. A ljudi koji na primer nemaju vremena da sede ceo dan na netu i da koriste po x nikova su stavljeni u podredjeni polazaj u startu, tj. u polozaj ovce.
Ako si faca igraj 1 na 1. Fer i posteno.
moram priznati da me ovo iznenadjuje s obzirom na to od koga dolaziali sve su to pretpostavke na osnovu uzrecica :wink:
![]()
![]()
Gresis a ima i ljudi koji me i znaju tako da.... :wink: Greska u koracima.
hvala,takodjekojote:...pozdravio te Pera![]()
da li lud si ti?VeseliPlamichak:Ljudi,ne bi da budem pljuvac u klasicnom smislu te reci, ali imate li vi jos neka interesovanja sem muvanja,sexualno musko zenski kutaka problema itd.? Forum Krstarice je sjajno koncipiran,tako da svako moze naci podforum u okviru svojih interesovanja.Malo je nickova koji su ovde a posecuju cesce nesto van vec pomenutih foruma.Ako je vecina vas ovde zbog muvanja i kapirate ovo samo kao mesto gde cete da se ogrebete za snoshaj,veliki ste ocajnici.Prva stvar predpostavljam da je broj vizuelno simpaticnih,eventualno lepih i zgodnih ljudi ovde mizeran,bez uvrede(ako ih ima onda im je manjak samopouzdanja ogroman cim se toliko smaraju sa nepoznatim likovima na ekranu).Ne kazem da nema pametnih, koliko vidim ima cak extra pametnih i duhovitih ljudi ali batalite ovo i malo vise u javnost, van svojih soba.Tako je normalnije, pa sta bude bude.
Julian_Duranona:Sorry... Izbrisao sam poruku, jer sam pogresno citirao.
Ma zezam se... Nije trola. Sesneskinja, Karaboorma...
tija:ma i u RL su ljudi jezivo neiskreni!
Samo je pitanje kako covek dozivljava ovaj forum i sta trazi tu. Ako nesto neko ozbiljno ocekuje, gadno se zaebo. Ali ako trazi zezanje i priliku da se zabavi i dobro nasmeje onda je ovo pravo mesto. Ovde ima puno ljudi koje price iz nekih erotskih casopisa prepricavaju kao svoja iskustva i sta sad? pa bre, zivis i pustis druge da zive. Sta te zainteresuje procitas , sta ti deluje bezveze preskocis i vrlo je jednostavno. Ispravljanje krivih drina.... tja
Tebi je to OK razlog za poshtovanje?klara_m:U nekim dalekim zemljama ŽENA je bogatstvo, jer im rađa decu koja će im uvećati carstvo
LePiaf:Tebi je to OK razlog za poshtovanje?klara_m:U nekim dalekim zemljama ŽENA je bogatstvo, jer im rađa decu koja će im uvećati carstvo
Oh, filozofski odgovor...klara_m:Ako me nisi razumela - onda je za tebe to i bolje 8)LePiaf:Tebi je to OK razlog za poshtovanje?klara_m:U nekim dalekim zemljama ŽENA je bogatstvo, jer im rađa decu koja će im uvećati carstvo
snoshaj efendija:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Molim?!Pa ti kao nisi svesna da su sve neiskrene a kad zagudi neki problem otvaraju novi nick.
Pod standardnim nickovima su sve ribe, sex, kresanje, tipovi do bola, dolce vita.
Pa reci mi samo jednu od standardnih forumasica (koja ima npr.300 postova ili vise) koja bi rekla da ima frku sa orgazmom, da joj se gadi da guta spermu, da mrzi anal, voli crnce...
A o virtuelnosti nemoj molim te.Pa neki forumasi imaju FIXNE brojeve telefona forumasica a da ne govorim o mobilnim.
To je bre ekipa koja se ponasa kao da su u kafani, s tim sto su u mrezi a ne zajedno za stolom.
Oni se vidjaju, druze, caskaju.
Cela svrha ovog foruma nije anonimna razmena iskustava vec muvanje u svim mogucim varijantama i upoznavanje uzivo.
A da ne govorim o udatim matorim kokama koje jure drugu mladost deleci dubokoumne savete klinkicama sa dve dlacice na picicu koje se ovde predstavljaju kao ne zma ti kakve iskusne mudrice.
A posebna prica su one UDATE od kojih pola LAZE da je udato a pola ima los brak zacinjen bednim i losim sexom i apsolutnom zapostavljenoscu od stranew prezauzetih muzeva.
Sad zamisli bilo koga iz ekipe da se otvori za neku prljavu ili stvar koja moze biti za zezanje.Pa odvalili bi ga od zezanja.
Ja mogu da kazem bilo sta i boli me uvo.Od toga nemam nikakve stete jer ME NIKO SA FORUMA NIKAD NECE VIDETI NITI UPOZNATI.Moji pokusaji da kresnem nesto na forumu su se neslavno zavrsili isljucivo zbog zombija koji su mi se nudili na tacni.
Kao frajer sam mozda NIKAKAV ali te odrone ne moze ni Hickok da smisli.