Novi nick -vise iskrenosti

Ljudi,ne bi da budem pljuvac u klasicnom smislu te reci, ali imate li vi jos neka interesovanja sem muvanja,sexualno musko zenski kutaka problema itd.? Forum Krstarice je sjajno koncipiran,tako da svako moze naci podforum u okviru svojih interesovanja.Malo je nickova koji su ovde a posecuju cesce nesto van vec pomenutih foruma.Ako je vecina vas ovde zbog muvanja i kapirate ovo samo kao mesto gde cete da se ogrebete za snoshaj,veliki ste ocajnici.Prva stvar predpostavljam da je broj vizuelno simpaticnih,eventualno lepih i zgodnih ljudi ovde mizeran,bez uvrede(ako ih ima onda im je manjak samopouzdanja ogroman cim se toliko smaraju sa nepoznatim likovima na ekranu).Ne kazem da nema pametnih, koliko vidim ima cak extra pametnih i duhovitih ljudi ali batalite ovo i malo vise u javnost, van svojih soba.Tako je normalnije, pa sta bude bude.

Pera_Zdera:
hanibal77:
Pera_Zdera:
hanibal77:
Pera_Zdera:
A sta vi mislit o ideji jedna IP adresa jedan nick.

Vec duze vreme gledam i razmisljam kako ova mogucnost koriscenja vise nikova samo dovodi do raznih lazi, prevara, uvreda, izivljavanja, testiranja, spletki i klopki. Jedno recju drustvo se korumpira na taj nacin. A ova mogucnost koriscenja vise nikova ide tome u prilog. A ljudi koji na primer nemaju vremena da sede ceo dan na netu i da koriste po x nikova su stavljeni u podredjeni polazaj u startu, tj. u polozaj ovce.

Ako si faca igraj 1 na 1. Fer i posteno.
:shock: :shock: :shock:
moram priznati da me ovo iznenadjuje s obzirom na to od koga dolazi
Sto te iznenadjuje. I kakvo ti to misljenje imas o meni? Ili me smatras za nekog drugog?
nemam lose misljenje o tebi ali te smatram za nekog drugog.a mozda i trecU!!! :D ali sve su to pretpostavke na osnovu uzrecica :wink: :lol:
Sad malo ja :shock: :shock: :shock: :lol:
Gresis a ima i ljudi koji me i znaju tako da.... :wink: Greska u koracima.
znaju tebe al ne znaju onog drugog :wink: :D

VeseliPlamichak:
Ljudi,ne bi da budem pljuvac u klasicnom smislu te reci, ali imate li vi jos neka interesovanja sem muvanja,sexualno musko zenski kutaka problema itd.? Forum Krstarice je sjajno koncipiran,tako da svako moze naci podforum u okviru svojih interesovanja.Malo je nickova koji su ovde a posecuju cesce nesto van vec pomenutih foruma.Ako je vecina vas ovde zbog muvanja i kapirate ovo samo kao mesto gde cete da se ogrebete za snoshaj,veliki ste ocajnici.Prva stvar predpostavljam da je broj vizuelno simpaticnih,eventualno lepih i zgodnih ljudi ovde mizeran,bez uvrede(ako ih ima onda im je manjak samopouzdanja ogroman cim se toliko smaraju sa nepoznatim likovima na ekranu).Ne kazem da nema pametnih, koliko vidim ima cak extra pametnih i duhovitih ljudi ali batalite ovo i malo vise u javnost, van svojih soba.Tako je normalnije, pa sta bude bude.
da li lud si ti?
pa koji ces ti **** na ovom forumu?
idi bre na filozofiju, ili slican forum.
u ostalom zasto si ti posetio ovaj forum kad su tu samo ruzni, debeli, cvikerasi, masni...

ma i u RL su ljudi jezivo neiskreni!
Samo je pitanje kako covek dozivljava ovaj forum i sta trazi tu. Ako nesto neko ozbiljno ocekuje, gadno se zaebo. Ali ako trazi zezanje i priliku da se zabavi i dobro nasmeje onda je ovo pravo mesto. Ovde ima puno ljudi koje price iz nekih erotskih casopisa prepricavaju kao svoja iskustva i sta sad? pa bre, zivis i pustis druge da zive. Sta te zainteresuje procitas , sta ti deluje bezveze preskocis i vrlo je jednostavno. Ispravljanje krivih drina.... tja

tija:
ma i u RL su ljudi jezivo neiskreni!
Samo je pitanje kako covek dozivljava ovaj forum i sta trazi tu. Ako nesto neko ozbiljno ocekuje, gadno se zaebo. Ali ako trazi zezanje i priliku da se zabavi i dobro nasmeje onda je ovo pravo mesto. Ovde ima puno ljudi koje price iz nekih erotskih casopisa prepricavaju kao svoja iskustva i sta sad? pa bre, zivis i pustis druge da zive. Sta te zainteresuje procitas , sta ti deluje bezveze preskocis i vrlo je jednostavno. Ispravljanje krivih drina.... tja

Ja sam pokusao da se zabavim i dobro nasmejem ali veliki komad foruma to ne shvata tako. Odmah sve shvataju kao atak na svoj lik i delo. Volim da se zezam i primam zezanje na svoj racun. Medjutim ovde ima gomila mojih biografa koji mi disu za vrat. I onda pocinju sa bednim podmetanjima tipa
'a tvoja zena'
'a tvoja keva'
Itd.
Postujem neke koji lepo odu na privat kada im se nesto ne dopada ikazu mi da p..im k..ac. To postujem i takvi ljudi su po meni ok. Pa cak i da mi javno kazu da ga duvam, nije problem. Mislim da sam u p..du materinu do sada samo jednom oterao Gazdaricu, i par retarda koji su otvorili novi nick da mi svrsavali po glavi.
A ono, sto ljudi ocekuju od foruma zna se. Forumi ne bi postojali da ne otvaraju mogucnost za socijalizaciju iskompleksiranih, frustriranih, usamljenih kao iza mogucnost da se nadje partner za sex ili vezu.

to jesi u pravu...svaki chat/forum ti je manje vishe takav....nekako se uvek svede na to....najgore je shto kad krenesh da lazhesh o sebi i o drugima tu nema stajanja....suvishe poznat simptom....al ko gu ebe....qcash i briga te....

tedoh neshto da dopishem....al ne znam shta (:

U nekim dalekim zemljama ŽENA je bogatstvo, jer im rađa decu koja će im uvećati carstvo, poštuju je i skrivaju, a oni sa svojom vojskom kreću u osvajanje sveta - a samo pljujte i pljujte po svojima, da li ste ikad čuli da neki musliman, jevrej, kinez ... blate svoju krv - i krv koja stvara novu, za nepoštovanje svoje krvi, svog klana (ma kako on bio uređen i organizovan) - sledi kazna i to od najbližnjeg ili vođe. Žena je matica, kraljica - a ovde što se više propagira bludničenje i veličanje pojedinca je bacanje prašine u oči, da bi oni organizovani u razne klanove osvajali ono što im "ti mićni pojedinci" daju za malo obraza i malo sitnine

snoshaj efendija:
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Molim?!Pa ti kao nisi svesna da su sve neiskrene a kad zagudi neki problem otvaraju novi nick.
Pod standardnim nickovima su sve ribe, sex, kresanje, tipovi do bola, dolce vita.
Pa reci mi samo jednu od standardnih forumasica (koja ima npr.300 postova ili vise) koja bi rekla da ima frku sa orgazmom, da joj se gadi da guta spermu, da mrzi anal, voli crnce...
A o virtuelnosti nemoj molim te.Pa neki forumasi imaju FIXNE brojeve telefona forumasica a da ne govorim o mobilnim.
To je bre ekipa koja se ponasa kao da su u kafani, s tim sto su u mrezi a ne zajedno za stolom.
Oni se vidjaju, druze, caskaju.
Cela svrha ovog foruma nije anonimna razmena iskustava vec muvanje u svim mogucim varijantama i upoznavanje uzivo.
A da ne govorim o udatim matorim kokama koje jure drugu mladost deleci dubokoumne savete klinkicama sa dve dlacice na picicu koje se ovde predstavljaju kao ne zma ti kakve iskusne mudrice.
A posebna prica su one UDATE od kojih pola LAZE da je udato a pola ima los brak zacinjen bednim i losim sexom i apsolutnom zapostavljenoscu od stranew prezauzetih muzeva.
Sad zamisli bilo koga iz ekipe da se otvori za neku prljavu ili stvar koja moze biti za zezanje.Pa odvalili bi ga od zezanja.

Ja mogu da kazem bilo sta i boli me uvo.Od toga nemam nikakve stete jer ME NIKO SA FORUMA NIKAD NECE VIDETI NITI UPOZNATI.Moji pokusaji da kresnem nesto na forumu su se neslavno zavrsili isljucivo zbog zombija koji su mi se nudili na tacni.
Kao frajer sam mozda NIKAKAV ali te odrone ne moze ni Hickok da smisli.

Mnogo pretpostavljash, mnogo generalizujesh i ne pazish da li cesh nekoga (a znash da cesh) time uvrediti. Sam tvoj post - tema - je napad na sve forumashice ovde.
Ne znam shta hocesh da postignesh. Ako si hteo shock element, dobio si ga... imash definitivno svoju hate fan bazu.

Nije da neke stvari koje si napisao ne stoje. Samo ne igrash fer. Ne mozesh znati sve te stvari koje si naveo.
Al' dobro...
Koja je svrha svega ovoga, osim neke ogorchenosti, ne znam.

Back