Ovo je gajanje zmije u njedrimaProse svuda po Sarajevu,ja kažem da im kupe maramice neka prodaju

Nikog od mojih kolega,prijatelja i poznanika nisam čuo da su oduševljeni migrantima. Samo dok ojačaju malo,tek će da onda da prave haus.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je gajanje zmije u njedrimaProse svuda po Sarajevu,ja kažem da im kupe maramice neka prodaju
Zamisli..pišem drugarici da im kuha hrane,umjesto para sto dajeOvo je gajanje zmije u njedrima.
Nikog od mojih kolega,prijatelja i poznanika nisam čuo da su oduševljeni migrantima. Samo dok ojačaju malo,tek će da onda da prave haus.
U Bosni jesteImaju bolje telefone od lokalaca, a i kesa. Nije to ni gladno ni golo.
moraju,valja hljeba jestiCini mi se da su vise ekonomski ugrozeni domaci od migranata. Migranti dolaze u Bosnu, a ljudi iz Bosne idu od Nemacke do Amerike.
[/QUOTE
K
Cobanin je to resio na svoj nacin.
https://www.novosti.rs/vesti/naslov...zarom-upucao-migranta-u-oko-i-bacio-ga-u-jamu
samo sto je ispao kreten, pa se prijavio, a taj migrant je tu i onako bio ilegalno, pa ga niko ne bi ni trazio.
Nije on njega ubio jer je hteo, vec u samoodbrani.
Drugo, covek ima savest, a to nije nesto za sta bi trebali da ga zovemo kretenom.
Po Sarajevu prose stalno...brader,sister giv me marka. Džepare,kradu,otimaju,bilo je silovanja.Јао, престани више да тролујеш...где просе, то једино ако су они илегалци.
Нека иду у прихватне центре, тамо добијају и храну и паре и гардеробу, ништа им не фали.
Пази да не изазовеш саосећање са њима.
Ako je čovjek hrišćanski vaspitan ima onda grižnju savjest.samo sto je ispao kreten, pa se prijavio, a taj migrant je tu i onako bio ilegalno, pa ga niko ne bi ni trazio.