Нови модерни јаничарски корпус Запада !

Kerkyra
Pa sklonio se verovatno od takvih kao sto si ti, nacionalista i komunista koji daju prednost politici a ne ekonomiji iz citave tadasnje Jugodslavije, i kojima je odgovarao nastavak nacnionalizma ili komunizma, a zavrsili su u ratu.
Склонио се он од хапшења, јер је знао шта је урадио, и за чији интерес.
Господин је био премијер државе, коју је намерно довео до пропасти, а то шти су неки измаштали да је то што је радио добро и домаћинско понашање једне државе у кризи- има своје име.
Najveci broj je upravo otisao '90-tih, kada je sprecena ta "protuva" da dalje dela, toliko o tome.
Није он имао више шта да ради; његова егтибиција од гоину и по коштала је 11 млрд$ девизних резерви, динар није постао конвертибилан, већи део тох новца преливен је у иностранство, Словенију и Хрватску, које су тако "намириле" своје спонзоре са запада да им подрже сецесију.
A ja licno, cija je porodica stradala od takvog radnickog "lezi lebe da te jedem" i ratnickog mentaliteta jer nije bila politicki podobna u to vreme, nije bila u vladajucoj stranci, NIKAD ne samo da se necu pokajati za 5. oktobar, nego cu se i dalje boriti koliko je do mene, protiv laznog nacionalizma i komunizma, i davanja prednosti partijske politike nad nacionalnom ekonomijom i strukom.
Све се теми измешало у глави, а мени није на листи приоритета да ту ишта распетљавам.
Мисли шта год ти воља.
Ja se takvima ne pravdam, jos manje kajem, ja takve - prezirem, iz krajnjeg dna duse!
Осећања су узајамна.

Back