Novi moderator

Ko je po vama najpodobniji za novog moderatora?

• Ukupno glasova
    39
  • Anketa je zatvorena .
Marge:
A onaj Keeper majmuncina sere ko foka! Sad misli da je faca sto moze da lockuje temu pa sve kao "Sad cu ja ovo da zakljucam ako ne bude dobrih postova!" IdiJot!

Hm,a zar moderator sme da dozvoli uvrede i ruzne reci?DakleM,sad bi ti,po propisima bila opomenuta.A,sledeca opomena-BAN. Tako da se ne budni sto nema ko da regulise ovo...

Marge:
A onaj Keeper majmuncina sere ko foka! Sad misli da je faca sto moze da lockuje temu pa sve kao "Sad cu ja ovo da zakljucam ako ne bude dobrih postova!" IdiJot!

On se tako ponasao i pre,samo sto tad nije mogao da zakljucava,pa su bile prazne reci.Uvek je solio pamet svima i na svakoj temi...
Ali,eto,sad ima da s*ebe taj podforum do kraja...

MadonnaGirl:
On se tako ponasao i pre,samo sto tad nije mogao da zakljucava,pa su bile prazne reci.Uvek je solio pamet svima i na svakoj temi...
Ali,eto,sad ima da s*ebe taj podforum do kraja...
Vetj ga je sjebao i umislio je da je jedini moderator, a da je zbog toga shto je dobio poziciju, u'vatio boga za ****...

Ben_Adam:
Vetj ga je sjebao i umislio je da je jedini moderator, a da je zbog toga shto je dobio poziciju, u'vatio boga za ****...

Ma po meni on je jedan komplexash,i samim tim shto je postavljen za moda na podforumu Tinejdzeri,a on vec dugo nije tinejdzer,vidi se kakav je admin covek i koliko pazi na forum,od kojeg,kao sto je receno,zaradjuje pare........

mikica_:
Hm,a zar moderator sme da dozvoli uvrede i ruzne reci?DakleM,sad bi ti,po propisima bila opomenuta.A,sledeca opomena-BAN. Tako da se ne budni sto nema ko da regulise ovo...
E, toliko ljudi ovde vredja i ser.e pa im niko nista ne radi... Pogledaj samo temu Gradjansko ili veronauka... A ja jednom kazem ono sto stvarno mislim i odma' treba da popijem ban... :roll:

Back