NOVI MAKIJAVELI-case serbia

@ra-ta-tat

Inace, ako se ne varam, a ne varam se Jolie (ili Joly, kako ga amerikanci speluju) - je autor i "Protokola sionskih Mudraca" - arhi knjige za sve antisemite.
Tako da je covek odgovoran za mnogo sta sto se naknadno desilo.
Licno mislim da ovo moras da procitas.
...
a dinkili je samo ubacio to na pocetku svoje knjige jer se milosevic ponasao kao da je tacku po tacku radio prema Nikolovim uputstvima. Kad procitas bice ti jasnije.
...
...
@ crow

Ja imam elektronsku verziju na francuskom na zalost. U originalu.
Crow, jel ti to cini sta?

Autor je Zoli, samo je Napoleon III zabranio sve njegove knjige i spalio ih, mislim - 1864. To je istorijski potvrdjeno. Pogledaj u Britannici. Ostalo je samo par originalnih primeraka koje su vlasnici preneli u svajcarsku. Onda je kontralrevolucionarna ruska obavestajna sluzba dosla do toga posle WWI i objavila to.
Kapiras? Ali vec 1920. London Times je provalio da je to prevara. Jevreji nisu uopste napisali Protokole. Njih je objavio Zoli, ali mu je knjiga spaljena polovinom 19 veka.

commodore:
@ra-ta-tat

Inace, ako se ne varam, a ne varam se Jolie (ili Joly, kako ga amerikanci speluju) - je autor i "Protokola sionskih Mudraca" - arhi knjige za sve antisemite.
Tako da je covek odgovoran za mnogo sta sto se naknadno desilo.
Licno mislim da ovo moras da procitas.
...
a dinkili je samo ubacio to na pocetku svoje knjige jer se milosevic ponasao kao da je tacku po tacku radio prema Nikolovim uputstvima. Kad procitas bice ti jasnije.
...
...
@ crow

Ja imam elektronsku verziju na francuskom na zalost. U originalu.
Crow, jel ti to cini sta?
neznam francais brate, al ich :(
...
nema veze, ionako sam s vreme...

Back