Novi Lumix prosumer

"tih"-vrlo misticno tj. koliko je to?a pitanje hoce li biti moda i vishe od tih 500 cghega god a vrlo moguce, kod nas :( pogotovo sto svi znam da se kompakt, prosumer-sta god, vrlo brzo-ili prevazidje ili pokvari tako da nema dalje smisla...No ko voli nek' izvoli nemam ja nishta proitv...

^^ ovaaaaj....ahhaaaam...sama izjava-ne TVoja Milunka vec njegova je glupost neopevana-zato sto Panasonic DSLR NE POSTOJI! >to sto oni imaju to je isto sistem gde se menjaju objektivi ali pobogu nije dlsr!:rotf: :rtfm:>znaci treba da se objasni pojam (D)SLR i sam princip rada mehanike SLRa pa onda da se utvrde njegove prednosti i eventualno mane(jedino cena je uslovno receno mana) pa tek onda mozemo da diskutujemo o tome...Bdw ne prozvam nikoga-ali stvarno ljudi-ko jednom koristi DSLR vrlo malo ko pozeli ikad da koristi ista drugo...jedino oni imucniji pa da imaju 2 3 aparata-jedan kompakt, jedan MIcro 4/3(Panasonic, Oly i Sony, i Samsung) i jedan DSLR....pri cemu je DSLR za neke stvari NEZAMENLJIV!:rtfm:

Poslednja izmena:

Back