Novi logo RTS plagijat ??!!

• Začetnik teme Začetnik teme lima
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lima

Aktivan član
Poruka
1.630
logo-rts-original-1.jpg

Pre neki dan sam nesto kasnije posla na poso, samo sto je proslo 9h a tv bio na prvom programu kad posle jutarnjeg ima sta da vidim , po ko zna koji put "Otpisani" :dash:
Tako da me bas briga za logo i ostale gluposti vezane za taj kanal, cak ga i ne gledam, deca okrenula zbog sata da ne zakasne za skolu pa tako i ostalo , mozda su vec i pri kraju emitovanja serije pa u planu imaju sada "Kamiondzije" :lol:

Bolje neka uzmu i promene one besmislene spice za reklame, one u cetiri godisnja doba.

A sam logo... niko nema kopirajt na font, tako da nema veze. Mogu da pozdravim sto pise na cirilici.

zapravo, fontovi su itekako necije vlasnistvo... autora, narucioca...kako se vec dogovore
ima i tzv free fontova koje smijes upotrebljavat komercijalno, ali ima i onih koje ne smijes
iako ih mozes koristiti
druga stvar je da se ovdje ne radi o fontu vec o...konceptu
i mora se priznati da ima dosta slicnosti
mada, spojiti i...nakriviti tri slova tesko da je bio izazov...:lol:

Regina Mills. Draga moja Regina.Ako je tebi vazniji neki glupi film,iz Las Vegasa,od govora tvog Premijera.....onda si ti,u vrlo ozbiljnom problemu.Pa nije onda
ni cudo,sa takvim narodom kakav je,sto su nam smanjili plate i penzije.Draga moja Regina.Nemoj da me shvatis pogresno,ali ti moras pod hitno,da odes u
prvu biblioteku,i da uzmes da procitas "KAPITAL' koji je napisao Karl Maks.Ti moras da produbis neka svoja znanja,da ne kazem neznanja.Primi puno pozdrava...

Regina Mills. Draga moja Regina.Ako je tebi vazniji neki glupi film,iz Las Vegasa,od govora tvog Premijera.....onda si ti,u vrlo ozbiljnom problemu.Pa nije onda
ni cudo,sa takvim narodom kakav je,sto su nam smanjili plate i penzije.Draga moja Regina.Nemoj da me shvatis pogresno,ali ti moras pod hitno,da odes u
prvu biblioteku,i da uzmes da procitas "KAPITAL' koji je napisao Karl Maks.Ti moras da produbis neka svoja znanja,da ne kazem neznanja.Primi puno pozdrava...

Ja samo pratim sta nam govori nas Premijer.:sneskoz:

Back