alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
bravo!!!ja to objasnjavam vec 10 godina
ne moze se ziveti drustveno neodgovoran zivot i ostro osudjivati posledice takvog zivota..
drustvo je sacinjeno od pojedinaca..a koliko ima osoba koje su rodjene poremecene? broj se krece u okvirima akademske statisticke greske..
mi smo nasim uverenjima odnosno daljim tokom delovanjem nasim u skaldu sa nsaim uverenjima stvorili bolesno i poremeceno drustvo..bolesno i poremeceno drustvo proizvodi u daljem toku bolesne i poremecene ljude koji cine bolesne i poremecene stvari..i dobiajmo silaznu spiralu..koja je mislim jasna svima..( da iz dana u dan sve vise propadamo na svim poljima..narocito onom ljudskom polju )
u cemu je razlika izmedju ovog izivljavanja nad nemocnim detetom i izivljavanja recimo ovih trenutno aktuelnih "farmera" i milion njihovih vernih gledalaca koji sa nestrpljenjem iscekuju novi nastavak njihovog medjusobnog izivljavanja..jerbo je to..zabavno..
u pitanju je ista zivotna filozofija samo nije na istoj granicnoj liniji..
kada sam ovde iznela, proveren podatak, da je u domovima za deu bez roditeljskog staranja, u Srbiji, blizu 70% dece rodjeno iz incesta, hteli su da me linchuju............narochito ona falsh patriotski nastrojena grupa...........bilo je: ja sam srbomrzac, tih boleshtina ima samo na zapadu....i ostali isfantazirani *argumenti
evo, pokazalo se da je to pojava koja je , zachudjujuce, prisutna u provinciji, chak mnogo vishe nego u gradu.........nekako vam se taj podatak ne uklapa u zamishljenu sliku srBskog seljaka.......ali, kao shto vidite nije tako.......boleshtine ima svuda, a vi ste mislili da je kod nas nema jer se o tome cutalo