Novi Forum...

Shinoda:
U ZIVOTU NISAM BIO OVOLIKO IZNERVIRAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nek se teraju i Admini i svi tamo gde treba...
JA VISHE NE DOLAZIM OVAMO!!!

ajd zdravo
cjut' tu bre ;p i motaj se po forumu kao shto si se i pre motao (8
*november rain*:
uff da.. a bash sam voljela onog ~pPp blaa
(;
znam. i ja. ))): ali... snalazimo se. (;p

~ ono shto se meni ne svidja je citiranje. (8 malo je smotano.
i nema dole linka za povratak na podforum tinejdzheri ili sam ja zaboravila ochi u drugoj sobi? (8

da li bih mogao da te zamolim da sa gospodjicom Micom zvanom Bleach ne razgovarash tako?
trebaju li ti razlozi za to, npr. opshta kultura, uvidjavnost, dzentlmenstvo? isto vazhi i za sve damice ovde. mene zovi kako ocjesh, to ne radish jer ti se ne isplati, a veruj mi, ni ovo ti se ne isplati osim shto modovi dobijaju zhelju da ishchachkaju crno ispod noktiju.

@ Keeper ~ (;
Alexandra9:
@Milena
Nema linka, bicje ako pomere g00zice i doshminkaju forum. ;p

Kako god, da mi je neko rekao da cje se brodicj ikad menjati, shutnula bih ga. :]
... a shminkanja mu bash treba. sitnice su u pitanju. (8

nedostatak tog linka dole primetim svaki put... :RoLL:
hm... slika se ne mozhe ubaciti u potpis?

nemo' se bunish, nije loshe ovako (;p

Nece sigurno da vracaju stari forum... ;)
Sto se tice sacuvanih poruka, mnogi su izgubili dosta... Ni meni nista ne nedostaje, ali zato cela Svastara kuka... Ne znam kada ce to biti ali rekli su u toku dana...

Ma sta kukaju... trachare nijedne... samo su se frljali preko PP-a, bog zna kakvim sve glupostima, pa im sad kao fali u bozju... meni je ovo nesto malo poruka sto imam ostalo u celosti... al' tako bi me bolela patka da su mi nestale, nemate pojam... koj' ce mi, nisu vojne tajne u njima.

Back