Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Na poslu .. nisam Napoleon da mogu raditi više poslova istovremeno ...a tripujem da jesam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nadji posao koji od tebe zahteva do 2h dnevno a prihodi da su solidni pa da ne moras da juris kupone u maxiju za nozekanjeNa poslu .. nisam Napoleon da mogu raditi više poslova istovremeno ...a tripujem da jesam
Pa nadji posao koji od tebe zahteva do 2h dnevno a prihodi da su solidni pa da ne moras da juris kupone u maxiju za nozekanje![]()
Ma kakav Lidl, Delez, Maxi, Roda i Ideja... i stagod jos.To je neki balkanski trip...zapravo ljudi odlaze u Lidl ali ti to nisi još uvek shvatila....progutali su bukvalno maxi.
ne verujem da oni obaveštavaju o akcijama koka kole.Ta mi je 'akcija' promakla
Imam Metalac aplikaciju pa me obaveštavaju o svojim akcijama
Ja mislim da sam ja jedna od rijetkih osoba koja ne kupuje uopste koka kolu.ne verujem da oni obaveštavaju o akcijama koka kole.
instaliraj ti njihovu aplikaciju. od 1.3. kreće nag. igra. ako budu sudovi a treba ti-odlični su. e sad samo zavisi koliko koke konzumiraš i kakva će biti pravila. obično treba barem 15 zatvarača za neki sud. tj. 1 kod/čep=3 poena
ne pijem ni ja. niti išta gazirano. moje komšije piju koka kolu ko vodu. stuku po 2 flajke od 2l dnevno a osravljaju mi čepove. njih trojicu to ne zanima. ebe im se za sudove.Ja mislim da sam ja jedna od rijetkih osoba koja ne kupuje uopste koka kolu.
Ne sjecam se kad sam je zadnji put kupila.
Doduse,ne kupujem ni ostala gazirana pića...možda jednom godišnje.
Nikad mi to nece biti jasno.ne mjpujem ni ja. niti pijem gazirano. moje komšije puju koka kolu umesto vode. stuku po 2 flajke od 2l dnevno
zanimijivo ali uopšte nisu debeli. ni jedan od njih trojice.Nikad mi to nece biti jasno.
Toliki secer ne gasi zedj.
Nista ne mogu piti umjesto vode.