Novi detalji afere "noževi iz maksija" potrošači: da li su noževi uopšte originalni?

Tamna satira . . .

Screenshot_20220225-123739_Chrome.jpg

To je neki balkanski trip...zapravo ljudi odlaze u Lidl ali ti to nisi još uvek shvatila....progutali su bukvalno maxi.
Ma kakav Lidl, Delez, Maxi, Roda i Ideja... i stagod jos.

Zalazim samo tuda samo kad moram. 90% onoga sto meni treba kupujem u nekoliko privatnih/porodicnih radnjica u blizini kuce i posla.

Dobro se znamo, i uvek preporuce sta imaju sveze i dobro, i znaju sta uglavnom kupujem pa me cak i podsete kad nesto zaboravim. Ponekad mi daju i nesto kao poklon.

Sto da dajem pare nekom tamo belosvetskom lancu, kad mogu da pomognem tim nasim ljudima da imaju posao i promet? Ovako radi i za mene i za njih.

Ta mi je 'akcija' promakla

Imam Metalac aplikaciju pa me obaveštavaju o svojim akcijama
ne verujem da oni obaveštavaju o akcijama koka kole.
instaliraj ti njihovu aplikaciju. od 1.3. kreće nag. igra. ako budu sudovi a treba ti-odlični su. e sad samo zavisi koliko koke konzumiraš i kakva će biti pravila. obično treba barem 15 zatvarača za neki sud. tj. 1 kod/čep=3 poena

ne verujem da oni obaveštavaju o akcijama koka kole.
instaliraj ti njihovu aplikaciju. od 1.3. kreće nag. igra. ako budu sudovi a treba ti-odlični su. e sad samo zavisi koliko koke konzumiraš i kakva će biti pravila. obično treba barem 15 zatvarača za neki sud. tj. 1 kod/čep=3 poena
Ja mislim da sam ja jedna od rijetkih osoba koja ne kupuje uopste koka kolu.
Ne sjecam se kad sam je zadnji put kupila.
Doduse,ne kupujem ni ostala gazirana pića...možda jednom godišnje.

Ja mislim da sam ja jedna od rijetkih osoba koja ne kupuje uopste koka kolu.
Ne sjecam se kad sam je zadnji put kupila.
Doduse,ne kupujem ni ostala gazirana pića...možda jednom godišnje.
ne pijem ni ja. niti išta gazirano. moje komšije piju koka kolu ko vodu. stuku po 2 flajke od 2l dnevno a osravljaju mi čepove. njih trojicu to ne zanima. ebe im se za sudove.

Back