novi dejtovi

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

prsho

Veoma poznat
Poruka
13.361
zahtevaju da se opet moras prikazivati u najboljem svetlu a taman se opustis sa osobom sto si malo duze s njom
dal vas smara sto opet mora se perlitati i glumatati ili to ustvari radite konstantno

što bi moro da se prikažem u najboljem svetlu...što sebi da stvaram obavezu da se svaki put pickam i lickam kad ću ionako jednog trenutka da budem kežual...takav sam kakav sam...

zahtevaju da se opet moras prikazivati u najboljem svetlu a taman se opustis sa osobom sto si malo duze s njom
dal vas smara sto opet mora se perlitati i glumatati ili to ustvari radite konstantno

Ne ideš na dejtove i poštediš sebe maltretiranja i šepurenja ored ženama koje to ionako u 99% slučajeva ne zanima i ne primećuju i rešen problem.

Ja sam na prvi dejt sa prvom forumskom simpatijom otišao kao indijanac, burazer nekim poslom išao u tom njenom pravcu i povezao i mene da mu pomažem ako zatreba, i ja se usput predomislim i skontam da bih mogao na upoznavanje, iskipuje me buraz, cimnem ženu, ona bila u firmi, evropsko radno vreme, i nadjemo se u nekom ekstravagantnom lokalu, a ja u sportsko-šljakerskom fazonu... mogla je odmah da me otera u krasni ***** kad me je videla kakav sam... :lol: Dobro, ubrzo je to i učinila. :rumenko: :lol:

Treba zivet dan za danom, i biti zadovoljan trenutnim. Sa sto manje truda biti opusten. Npr. slobodan si, taj ti je dan namenjen za neki dejt, to je super:) Odes na dejt da zaokruzis sadasnjost, uzivas u tome i to je to. Ne osecas se smoreno, jer si ipak nesto uradio, nisi napravio neko sr.anje nekom, vec jednostavno zivis svoj zivot:)

- - - - - - - - - -

A iskod dejta neka bude kakav hoce, ni prvi ni poslednji.

Ja sam na prvi dejt sa prvom forumskom simpatijom otišao kao indijanac, burazer nekim poslom išao u tom njenom pravcu i povezao i mene da mu pomažem ako zatreba, i ja se usput predomislim i skontam da bih mogao na upoznavanje, iskipuje me buraz, cimnem ženu, ona bila u firmi, evropsko radno vreme, i nadjemo se u nekom ekstravagantnom lokalu, a ja u sportsko-šljakerskom fazonu... mogla je odmah da me otera u krasni ***** kad me je videla kakav sam... :lol: Dobro, ubrzo je to i učinila. :rumenko: :lol:

al nije ostala na forumu posle toga? :zloca:

Back