fresh&clean:
"Nadam se da će Izrael dokazati moć Raptora, vrlo uskoro, pošto ga kupuju.
Kao i uvek....
Drugo Su srat 20 go ma koliko ga modernizovali je Su 27 ma šta mu god stavljali i radili nadogradnju.
A o radarima da ne govorimo, kavalitetu u performansama. "
Ја се надам да ћете ти и теби слични једном схватити да земља од 300 милиона зомбија,
којом управља 2 милиона психопата, неможе НИКАД бити прва ни у чему добром.
Ово за квалитет су27 је "симпатично".
fresh&clean:
"Rusi sve što napišu tačno a ovoi drugi ne valja, čak i naši kada napišu, pa ko je tu lud.
Još nešto, prvo kažes, Rusi kada izbace to je testirano, provereno....
np. za Ka 50, nema tu šta to kada uđe u serisku proizvodnju to je vrh.."
Тачно тако, а ово наши-њихови је релативно (у смислу римског поста и српске дефиниције издајника).
fresh&clean:
"a posle kažeš prva serija Mig 29 njih 300 nije kako treba i bla bla...."
Ако сам написао да су 29-ке које су руси продавали клацкалица народима,
дно(29-ки) то је (по мени) тако.
fresh&clean:
"Smešno, nema argumenata, dokaza, Što Rusli ne uvode u naoružanje Su 30 ili SU 35 ako su tako dobri, nego izvoz, izvoz, šta Indija ima više para od Rusa... ili Malezija.
imaju po 30 primeraka i to ko zna kakvih....
SU 34, za borbu nprotivv brodova i podmornica, uvode svega jedan puk i to do 2012, zašto."
Прво да се одмах разумемо, шта руси раде и имају, производе и користе, веруј ми незнају
ни њихови ПОЛИТИЧАРИ, а камоли ја и ти. Читам понегде глупости: имају 100000 авиона, 100 авиона...
Заурал ти је био, и остао држава у држави. Ко је боравио бар у Иркутску, само може да омирише
каква је то "луда" земља. Говорити са неким ко тога није свестан је готово бесмислено.
Могу да ти наведем Н примера (чак и које људи знају, ал им промиче) да паднеш у несвест,
али искрено немогу да се нагањам са ветрењачама. Ко зна зна.
Нетворк и докази, веруј ми и за много мање битне ствари гогле избаци:
"Недамо вам да идете тамо, јер ће харм твој компјутер" - Мр Орвел...
fresh&clean:
"Pre pojave F22 su bili najbolji, sada ne, to je činjenica mada i Rafal je jako dobar i pitanje je kako bi snji izašao na kraj
A ono vektorisan potisak, kobra itd.. to su priče za melu decu, da se odmah razuememo.
Na svim simulacijama je dokazano da je dobro samo SAMO kada je borba 1-1 inače kada učestvuje više od dva aviona ne pije vodu... da ne objašnjavam sada
Jer to su ameri testirali još sa X31 avionom itd.... mnogo pre Rusa "
Значи пробни ф22 на неком аеродрому, на неком месту, уради полукобру и одмах је бољи од су27
који демонстрира своје могућности пред могућим купцима, фул ратна верзија са топом, радаром
муницијом, бар 30% горива итд?
Да ти ипак опет поновим: Код американаца то глупирање је РЕДОВНО.
За векторисан потисак би било пуно приче, али слажем се да су27 нема потребе за тим.
Шта ћеш, кад арапи траже да им уградиш та пећ у камион а ти одби...
Кобра ти је јако значајан маневар (мењај литературу).
Какве симулације су доказале небитност КОБРЕ?
Шта са х31? Да ли си сигуран да знаш да је тај што пише те глупости уопште нормалан?
Баци те књиге у ђубре одмах (моја искрена препорука).
Х31, па дај да ређамо те "прототипе", па ко је био луђи од руса ту икад?
Бар данас се релативно лако може сазнати бар део тих лудорија.
Али опет да ти подвучем, руси тестирају само оно што им ТРЕБА, или ће им МОЖДА требати.
Нпр. јак141, чудовиште из лох неса му није равно, али русима ТО НЕТРЕБА и ћао.
Сад што други роне сузе, неће се они потрести због тога.
Хоћеш контра пример, онај шпијун ср71, куља му гориво на све стране, личи на нешто
чега би се марсовац уплашио и луде то праве?
Руси избаце миг25 и шта више ср71 да ради, сем да надлеће свапо и просипа
мокраћу по јадним ******ма, ил да га воде ко мечку на вашаре.
Да скратим, ф22 ми је прилично јасан, али сам хтео да наведем некога на неке
озбиљније теме, што ми нажалост није успело.
Израел и површина крила су ти ф22...
Велики поздрав свима!
"Nadam se da će Izrael dokazati moć Raptora, vrlo uskoro, pošto ga kupuju.
Kao i uvek....
Drugo Su srat 20 go ma koliko ga modernizovali je Su 27 ma šta mu god stavljali i radili nadogradnju.
A o radarima da ne govorimo, kavalitetu u performansama. "
Ја се надам да ћете ти и теби слични једном схватити да земља од 300 милиона зомбија,
којом управља 2 милиона психопата, неможе НИКАД бити прва ни у чему добром.
Ово за квалитет су27 је "симпатично".
fresh&clean:
"Rusi sve što napišu tačno a ovoi drugi ne valja, čak i naši kada napišu, pa ko je tu lud.
Još nešto, prvo kažes, Rusi kada izbace to je testirano, provereno....
np. za Ka 50, nema tu šta to kada uđe u serisku proizvodnju to je vrh.."
Тачно тако, а ово наши-њихови је релативно (у смислу римског поста и српске дефиниције издајника).
fresh&clean:
"a posle kažeš prva serija Mig 29 njih 300 nije kako treba i bla bla...."
Ако сам написао да су 29-ке које су руси продавали клацкалица народима,
дно(29-ки) то је (по мени) тако.
fresh&clean:
"Smešno, nema argumenata, dokaza, Što Rusli ne uvode u naoružanje Su 30 ili SU 35 ako su tako dobri, nego izvoz, izvoz, šta Indija ima više para od Rusa... ili Malezija.
imaju po 30 primeraka i to ko zna kakvih....
SU 34, za borbu nprotivv brodova i podmornica, uvode svega jedan puk i to do 2012, zašto."
Прво да се одмах разумемо, шта руси раде и имају, производе и користе, веруј ми незнају
ни њихови ПОЛИТИЧАРИ, а камоли ја и ти. Читам понегде глупости: имају 100000 авиона, 100 авиона...
Заурал ти је био, и остао држава у држави. Ко је боравио бар у Иркутску, само може да омирише
каква је то "луда" земља. Говорити са неким ко тога није свестан је готово бесмислено.
Могу да ти наведем Н примера (чак и које људи знају, ал им промиче) да паднеш у несвест,
али искрено немогу да се нагањам са ветрењачама. Ко зна зна.
Нетворк и докази, веруј ми и за много мање битне ствари гогле избаци:
"Недамо вам да идете тамо, јер ће харм твој компјутер" - Мр Орвел...
fresh&clean:
"Pre pojave F22 su bili najbolji, sada ne, to je činjenica mada i Rafal je jako dobar i pitanje je kako bi snji izašao na kraj
A ono vektorisan potisak, kobra itd.. to su priče za melu decu, da se odmah razuememo.
Na svim simulacijama je dokazano da je dobro samo SAMO kada je borba 1-1 inače kada učestvuje više od dva aviona ne pije vodu... da ne objašnjavam sada
Jer to su ameri testirali još sa X31 avionom itd.... mnogo pre Rusa "
Значи пробни ф22 на неком аеродрому, на неком месту, уради полукобру и одмах је бољи од су27
који демонстрира своје могућности пред могућим купцима, фул ратна верзија са топом, радаром
муницијом, бар 30% горива итд?
Да ти ипак опет поновим: Код американаца то глупирање је РЕДОВНО.
За векторисан потисак би било пуно приче, али слажем се да су27 нема потребе за тим.
Шта ћеш, кад арапи траже да им уградиш та пећ у камион а ти одби...
Кобра ти је јако значајан маневар (мењај литературу).
Какве симулације су доказале небитност КОБРЕ?
Шта са х31? Да ли си сигуран да знаш да је тај што пише те глупости уопште нормалан?
Баци те књиге у ђубре одмах (моја искрена препорука).
Х31, па дај да ређамо те "прототипе", па ко је био луђи од руса ту икад?
Бар данас се релативно лако може сазнати бар део тих лудорија.
Али опет да ти подвучем, руси тестирају само оно што им ТРЕБА, или ће им МОЖДА требати.
Нпр. јак141, чудовиште из лох неса му није равно, али русима ТО НЕТРЕБА и ћао.
Сад што други роне сузе, неће се они потрести због тога.
Хоћеш контра пример, онај шпијун ср71, куља му гориво на све стране, личи на нешто
чега би се марсовац уплашио и луде то праве?
Руси избаце миг25 и шта више ср71 да ради, сем да надлеће свапо и просипа
мокраћу по јадним ******ма, ил да га воде ко мечку на вашаре.
Да скратим, ф22 ми је прилично јасан, али сам хтео да наведем некога на неке
озбиљније теме, што ми нажалост није успело.
Израел и површина крила су ти ф22...
Велики поздрав свима!