Novi BMW serije 5

Bez sve šale, meni su svi BMW-i isti, osim keca... i naravno, kada stanu jedan pored drugog. Bezlični su mi i godinama svi isto izgledaju, samo sa varijacijama zakošenja prednjih farova. Nikad ne bih dao 50.000 eur za to.

nista bez M5 E39...poslednji cistokrvni, nekomercijalizovani, nefenserski i neposlovni BMW. Cistokrvna sportska masina, zasta je i BMW zaduzen.

glupo ti je poredjenje.

ford je takodje renomiran brend koji pravi automobile preko 100 godina a ne neke patike sa pijace.

da bi pravio automobile ,e ne mozes da otvoris malu radionicu vec ti treba veoma skupa tehnologija i znanje.

bmw je skuplji samo zato sto im se moze da budu - tacnije uvek ima dovoljno budala koji automobile kupuju na izgled i na znak na haubi a ne prema karakteristikama.

inace da im stane prodaja - oborili bi i oni brzo cene na fordove

hocu da kazem da dok god ima dovoljno ljudi da preplacuje njihove proizvode oni nece spustati cene. nemaju potrebe.

Ford je bas poznat po tome kako je vican da ulaze u znanje, pre par godina nije hteo da ulozi u resavanje jedne jednacine kad su videli da im je jeftiniji da isplate ljudima stetu koja moze da nastane ne resavanjem te jednacine. . .

E38, E39, E46 (pre bilo kog face-lifta)... Volim BMW, često vozim ujakov E92, dobra mašina, sve je ok, ali ova tri su mi brrr... Jako moćni... I ruku na srce, sviđa mi se F10... ybg, taki sam ti ja... :D

BMW ima okrigle farove, sacekajte noc i kad vidite neki novi model posmatrajte mu svetla kako svetle i videcete da je to isto to sto je i pre bilo (samo sada jos bolje ako ima andjele) samo upakovano u neki drugaciji oblik. . .

11808-bmw5-touring.jpg

BMW je nedavno predstavio limuzinu serije 5 a na portalima su već osvanuli renderi Touring karoserijske verzije.

Kao i serija 5 GT i Touring će deliti platformu sa novom serijom 7 što će doprineti većem prostoru i boljim voznim karakteristikama. Uprkos većoj prostranosti i komforu spoljašnje dimenzije Touringa će biti slične kao kod limuzine sa kojom će deliti sve agregate.

Karavan će se pojaviti na tržištu godinu dana nakon limuzine.

Auto Portal

Uhvaćen i novi BMW serije 5 Touring

bmw%205%20touring%2011.jpg

Nakon predstavljanja nove generacije BMW-a serije 5 u sedan verziji, uskoro će svetlost dana ugledati i njegova Touring, odnosno karavan varijanta, čije najnovije špijunske slike objavljuje holandski Autoweek.nl

Ovaj konkurent Auudiju A6 Avant i tek predstavljenom Estate modelu nove Mercedesove E klase ima isto međuosovinsko rastojanje kao i nova "petica" sedan (297 cm), a u prodaji će se pojaviti nekoliko meseci posle limuzine (koja startuje u martu 2010.).

bmw%205%20touring%20111.jpg

Prema ranijim informacijama, izgleda da ovoga puta ipak neće biti i sportske M5-ice Touring. S tim u vezi, nova generacija BMW-a M5 sedan će umesto V10 imati V8 turbo motor, i to najverovatnije onaj iz BMW modela X5 M i X6 M (ali pojačan na oko 585KS).

bmw%205%20touring%201.jpg

"Autoblog"

Back