Novembar

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

. . .

Poznat
Poruka
8.586
Slusam ih jos od 98-e. . . Ovih dana sam opet poceo da ih pustam i da ih bas sluskam i da se nadam da cu ih opet videti live :) Mnogo dobar bend iz Nis :)
Zna li ovde ko jos za njih osim mene?

Unsaie a Wandering Fairy:
pa ... reci nesto vise o njima i imaju li gdje na net-u sample svojih pjesama ?
Nekad su se zvali "Sudeni, studeni", pa kad je pevac presao da zivi u Nis onda su promenuli naziv u Novembar. Sto se tice njih na web-u ja nista nisam nasao (znajcajno) jedino na bre-u gde je bilo da se skine njihov demo + par albuma. Sviraju neki kao PUNK-rock. 2001-e u maju su trebali da sviraju u NS-u ali im je koncert otkazan i godinu dana kasnije su svirali na exit-u i mase na njima nije bas bilo puno ali bili sve sami punkosi :) Jedno 10-15 ljudii bilo je super. Otprasili su posteno nema sta. . .
Za sada imaju tri albuma (sto ja znam :lol: mozda su izdali jos neki a da ne znam, ali cisto sumnjam): "Deguelo", "Bluz Juzne Pruge" i "Licem Prema Zemlji".

je l' su oni na kompilaciji -kao da je bilo nekad- obradili ~O, o, o od Sharla Akrobate? (((:

ooouuuu, probably yes, paste-ujem sa onog linka...
>> Na ovom albumu gostovao im je Milan Mladenovic (EKV) svirajuci gitaru u pesmi Gledaj kako ljubav umire.

ima neko? shalje neko?
pliz.
hvaja (:

bleach:
je l' su oni na kompilaciji -kao da je bilo nekad- obradili ~O, o, o od Sharla Akrobate? (((:

ooouuuu, probably yes, paste-ujem sa onog linka...
>> Na ovom albumu gostovao im je Milan Mladenovic (EKV) svirajuci gitaru u pesmi Gledaj kako ljubav umire.

ima neko? shalje neko?
pliz.
hvaja (:
C c c c. . . Pa zar samo zbog toga?!
Imam ja :)

Back