Nove poruke na profilima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.303
Ovu opciju smo dobili prelaskom na novi softver foruma.

Čemu služi ova opcija i zašto je bitna obzirom da su to ipak poruke koje se ostavljaju nekome na profil?
I ne samo to, poruke na profilima je moguće videti i offline.
Zašto bi neko, ko mi nije prijatelj, čak ni član foruma, mogao da vidi šta smo ja ili neki drugi član foruma napisali nekome
na zidu?

Ako možemo privatnost da sakrijemo koliko-toliko, zašto je ova opcija na izvol'te?

Mislim da je treba skloniti.

Ja mislim da bi ako je tehnički moguće trebalo uvesti opciju kao i za vidljivost aktivnosti, pa onda bi svako imao mogućnost da sam odluči s kim bi delio informacije sa svog zida. To bi onda moglo da se podesi u profilu.

Nije samo sa svog zida Dlugomire, nego i sa tuđeg.
Zašto bi bilo ko offline mogao da vidi šta sam ja recimo tebi napisala na zidu a tvoj zid je otvoren?

Ovu opciju smo dobili prelaskom na novi softver foruma.

Čemu služi ova opcija i zašto je bitna obzirom da su to ipak poruke koje se ostavljaju nekome na profil?
I ne samo to, poruke na profilima je moguće videti i offline.
Zašto bi neko, ko mi nije prijatelj, čak ni član foruma, mogao da vidi šta smo ja ili neki drugi član foruma napisali nekome
na zidu?

Ako možemo privatnost da sakrijemo koliko-toliko, zašto je ova opcija na izvol'te?

Mislim da je treba skloniti.
ako se ne varam, ova opcija bi trebalo da to reguliše:
Screenshot_2.png

forum nije zakljucan da ga vide samo clanovi.
ako zelis nesto tajno da pises nekome, onda za to koristi privatnu poruku, za to one i sluze.
javne poruke su javno dostupne gde god bile napisane.

Forum nije, ali profili jesu, ako smo ih tako podesili.
Da li sam ja nešto nekome napisala na zid, bitno je samo meni i toj osobi, a ne svakome.
Ako je moj zid zaključan svima osim mojim prijateljima kao i moje aktivnosti,
zašto svako može da vidi kome sam i šta napisala na zidu?

Ovo je jedna apsolutno nepotrebna stavka koja nije postojala na starom forumu.

Zaista bih želela da čujem smisleni odgovor na pitanje : Čemu služi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back