- Poruka
- 114
Da, da Berisa. Misleci valjda na nekog ko marljivo radi , bere,hebem li ga!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga? Tebe u Venecuelu?Chávez:Ne znas ti nista, ti si sofer. Cuti i vozi.
Tebe i tebi slične.no_problem:Е Нешо, а шта представља Сторм Фронт?
Da znaš samo...Obersturmfuehrer:Sto ovde ljudi vole da se prave blesavi, cudo jedno....
Stormfront je udruženje klerofašističkih manijaka,koji podržavaju i podstiču nasilje nad ljudima koji se na neki način razlikuju od ostalih.
Adolf Hitler(1889-1945)ubijao je:jevreje,crnce,žutaće,komuniste,hendikepirane,homoseksualce,invalide i ljude koji se protive njegovoj ideologiji!!!
Ja oštro osuđujem svaki oblik fašizma,klerofašizma,nacizma,neonacizma,nacionalizma,rasizma i mržnje ljudi druge religije,pola ili zainteresovanosti prema različitom polu.
Moji najveći životni heroji su Nelson Mandela,Mahatma Gandi i Harvi Milk(samo na borbenosti,inače sam hetero!)
I sto bi to ikog trebalo da zanima?Stormfront je udruženje klerofašističkih manijaka,koji podržavaju i podstiču nasilje nad ljudima koji se na neki način razlikuju od ostalih.
Adolf Hitler(1889-1945)ubijao je:jevreje,crnce,žutaće,komuniste,hendikepirane,homoseksualce,invalide i ljude koji se protive njegovoj ideologiji!!!
Ja oštro osuđujem svaki oblik fašizma,klerofašizma,nacizma,neonacizma,nacionalizma,rasizma i mržnje ljudi druge religije,pola ili zainteresovanosti prema različitom polu.
Moji najveći životni heroji su Nelson Mandela,Mahatma Gandi i Harvi Milk(samo na borbenosti,inače sam hetero!)
Е Нешо, а шта представља Сторм Фронт?
Па мени није јасно нешто - они оптужују БЕ92 као да су их они осудили а не окружни судија? Далеко од тогас да наводим на кога треба да иду само ми није јасно? Уосталом и РТС је објавио ту сцену па се плашим и за њих... Студио Б такође...
А како је донет закључак да је поменути Фирер нациста?Мислим и Дадо Топић је крштен као Адолф па га нико не прозива.
može li da prestane da podiže teme od re dva veka?
nema li dovoljno novih?