Nove poruke mržnje na sajtu "Stormfront" !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stormfront je udruženje klerofašističkih manijaka,koji podržavaju i podstiču nasilje nad ljudima koji se na neki način razlikuju od ostalih.

Adolf Hitler(1889-1945)ubijao je:jevreje,crnce,žutaće,komuniste,hendikepirane,homoseksualce,invalide i ljude koji se protive njegovoj ideologiji!!!

Ja oštro osuđujem svaki oblik fašizma,klerofašizma,nacizma,neonacizma,nacionalizma,rasizma i mržnje ljudi druge religije,pola ili zainteresovanosti prema različitom polu.

Moji najveći životni heroji su Nelson Mandela,Mahatma Gandi i Harvi Milk(samo na borbenosti,inače sam hetero!)

Stormfront je udruženje klerofašističkih manijaka,koji podržavaju i podstiču nasilje nad ljudima koji se na neki način razlikuju od ostalih.

Adolf Hitler(1889-1945)ubijao je:jevreje,crnce,žutaće,komuniste,hendikepirane,homoseksualce,invalide i ljude koji se protive njegovoj ideologiji!!!

Ja oštro osuđujem svaki oblik fašizma,klerofašizma,nacizma,neonacizma,nacionalizma,rasizma i mržnje ljudi druge religije,pola ili zainteresovanosti prema različitom polu.

Moji najveći životni heroji su Nelson Mandela,Mahatma Gandi i Harvi Milk(samo na borbenosti,inače sam hetero!)

Pretpostavljam da si se registrovao samo da bi nam ovo rekao:roll:

I sto bi to ikog trebalo da zanima?:roll: Tema je stara 2 godine,a totalno je nebulozno ozbiljno shvatiti neke pretnje koje su upucene na sajtu! Pa sa obzirom da se buka i cika digla za ovo,verovatno pola korisnika sa krste koji su na politici i govore protiv rezima i imaju neke slicne ideje ima neki dosije u policiji!

Е Нешо, а шта представља Сторм Фронт?

Grupu celavih maloumnika, pritom polupismenih, sa frapantnim neznanjem o istoriji svog sopstvenog naroda, debilcine koje tvrde da su ekstremni desnicari a slave i rado se secaju Slobodana Milosevica, ortodoksnog komuniste.Sve u svemu, jedan Diznilend koji treba ukinuti, cisto da bi se u higijenskom pogledu ocistio cyber prostor.

Па мени није јасно нешто - они оптужују БЕ92 као да су их они осудили а не окружни судија? Далеко од тогас да наводим на кога треба да иду само ми није јасно? Уосталом и РТС је објавио ту сцену па се плашим и за њих... Студио Б такође...

ne razlikuje se. rts, b-52,studio b,

doduse b-52 ima velikog brata, ostali nemaju malog mozga.

Čekajte,Šešelj je u Hagu optužen za podsticanje nasilja,pa onda bi Hag bio prepun mladih bolida sa Stormfronta,samo kad bi ih otkrili.Ajde daj link za to na Bureku,ja sam tamo član i neverujem da postoje takvi bolidi,Burekdžije su uglavnom dobri istoričari i pametni ljudi,mada ima dosta nacionalista.

Daj link,plz.

А како је донет закључак да је поменути Фирер нациста?Мислим и Дадо Топић је крштен као Адолф па га нико не прозива.

Ja poznajem čoveka, znam kako stoje stvari ali neću da divanim. Samo ću reći da on nikada nije imao nadimak Fuhrer. To je izmislio Gradjanski list.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back