Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li znate de ce od kraja marta poceti da izlaze nove nedeljne novine u Somboru? Nesto moderno, interesantno, za razliku od vec godinama mrtvih "somborskih". Znam da ce prvi broj biti sigurno besplatan pa uzmite i pogledajte, ja znam da cu ih ja uzeti Jedino jos ne znam kako se zovu al sigurno ce se reklamirati... Odlicno su dizajnirane ( znam tipa koji radi na tome), cele u koloru itd... Ako neko zna nesto vise nek mi javi
skoro 3 godine nakon neuspeha "epohe" ništa u Somboru osim jadnog izdanja "Somborskih Novina" koje više ne koriste ni u poljskim wc-ima zbog lošijeg kvaliteta artije!
Pominjani Jerković je u međuvremenu postao politički aktivan ( član GO DHSS-a ) ali i dalje u Somboru vlada medijski sumrak, Somborske se razlikuju, broj od broja, jedino po datumu izlaska i slikama godišnjeg doba u kojem izlaze, sve ostalo je unapred već poznato.