A evo ga sad na vrata. Opet krvav do lakata![]()
Pa kad je on u toj igri bio hirurg amater.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A evo ga sad na vrata. Opet krvav do lakata![]()
Ne,nisam iz Bosne,već iz Republike Srpske.Ti pričaš o njihovim kućama i stanovima,a mi o zahtjevu koji neki retard podnosi sudu za krivično gonjenje povodom tzv.ratnih zločina.Prema tome,u pitanju su dvije različite stvari,te polemika oko njihovog bogatstva nema smisla,odnosno ima, ali ako je u pitanju druga tema a ne ova.Koliko znam Ćosić ima veliku lovu na osnovu samog tiraža svojih knjiga koje se prodaju,pa ne vidim razlog zašto se toliko buniš protiv njegovog bogatstva.
Sta se deres, Turcine?
Nije on Turčin..........
A koji je moj ?
у уреду му виси слика ћопавога Тита
sRPSKI INTERPOL I ZAHJTEV ZA IZRUCENJE bOSANSKIH GRADJANJA SAMO GOVRI KOLIKO JE sRBIJA UMJESAN U AGRESIJU NA PROTOR JEDNE NEZAVISNE DRZAVE bih SAMIM OVIM CINOM NEDVOSMISLENO JE PRIZNATA AGRESIJA NA ISTU..KONACNO DA SE I TO DESI OD TOLIKO SILNE PROPAGANDE ZADNJIH 20 GODINA KONACNO JE NAPRAVLJEN KIKS....SVAKA CAST AGRESORI
komsic je debil
Srpska.......Republika!
Čime se drogiraš,da i ja probam!![]()
Још један комунистички Хрват у антисрпској хајци,ништа необично.
Ето вам какви су вам Хрвати,у уреду му виси слика ћопавога Тита и позива се на братство и јединство,а непропушта прилику напакостити Србима,па шта онда очекивати од оних отворених усташа.
Једно је сигурно,можда нису сви Хрвати усташе,али зато су све устaше Хрвати,били они црвени ил црни и без обзира да ли носе потковицу или петокраку на челу.
komsic,"hrvat"?dabogda vi b-hercegovacki srbi imali takvog "srbina"..on je taman toliko "hrvat" koliko i onaj,kako si lipo reka,copavi.
Entitet
Ma,nije on Hrvat,već sramota za sve Hrvate!
Komsic se ubi od brige ha ha ha
Da mu je stalo da bude Hrvatina ne bi bio u Sarajevu, borio se u ABiH, dobio od njih "Zlatni ljiljan" za "zasluge" u ratu, ima super posao, sve privilegije, i jedan je od retkih politicara Federacije koga ljudi tamo vole i cene...
Zaboli ga i za Hrvatsku i za "Herceg-Bosnu"...nije blesav...