- Poruka
- 60.291
koja ti je ovo tema po redu koja ukljucuje kroejsu?
ili jos preciznije, koja ti je ovo po redu sasvim nebitna tema koja ukljucuje doticnu drzavu?
Kaj tebe to zanima nosonja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja ti je ovo tema po redu koja ukljucuje kroejsu?
ili jos preciznije, koja ti je ovo po redu sasvim nebitna tema koja ukljucuje doticnu drzavu?
Jeste,svi forumaši **** misice pa ćeš da im tražiš manu.....ma..nisku nikakve...koke..al da se "lako čerupaju"..to je......
Pa ne bi ih bilo 20x dva tri na Krsti da nije tako.Čim im pomeneš crkvu odma' stavljaju zavoj preko oka,boli.,dok je kod Hrvata to potpuno suprotno![]()
Kako,zar vozači zagrebačkih tramvaja imaju fotelje u kabini?
brate ovde vlada teska kolektivna opsednust zapadnom susednom drzavom
ko svinjski grip se sire svaki dan po 5 komada , garant su postavljaci neki iskompleksirani i frustrirani proizvodi neuspelih mesanih brakova![]()
hahahah ko o cemu a ono Hrvati o Jugi pa ste reci ne ide vas nesto u zadnje vrijeme a znate vi gde vam je uvijek lijepo bilo gde ste mogli da se kurcite gde ste mogli da se izivljavate , kukate, zapomazate, nepravedno osudjujete, da dobijete sve sto zelite a ono sto vam ne pripada nikada ne vratiti znate gde nikada niste bili gladni pa samo tamo gdje je bila i naivna Srbija koja vas je sve hranila i sitima ucinila a onda ste joj vratili samo onako kako vi to znate.
Ali zajebali ste se nikada vise. !!1
Nikada.!!!
Što se mene tiče,suviše se svi dugo znamo tako da može da se predvidi šta će ko napisati.brate ovde vlada teska kolektivna opsednust zapadnom susednom drzavom
ko svinjski grip se sire svaki dan po 5 komada , garant su postavljaci neki iskompleksirani i frustrirani proizvodi neuspelih mesanih brakova![]()
nunca mas. nunca !![]()
nego haha, sad se setih da su skorije isti ovde slozno se medjusobno bodrili na temu kako su ada ciganlija i pesterska visoravan mnogo bolji, lepsi i egzoticniji od jadrana za leto.![]()
ma jok , samo me uvek iznova zadivi njihova inteligencijaOvaj Bandi ima fobiju od pandura, izgleda da su ga bash cesto posecivali.![]()
ne ucestvujem ja u tim vasim kerecim SM orgijamaI njih tvoje cmizdrenje posle prvog pendreka...![]()