stella93
Ističe se
- Poruka
- 2.948
pa sta radis onda? kupujes nove knjige svake godine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman posla, ja sam vrlo posvecen djak.
Nisam ja kao ti da mrzim skolu.![]()
![]()
Ja ne znam kako oni izdržavaju... ceo dan sede sami u onoj kancelarijici i umiru od dosade, i na odmoru gledaju niz hodnik dok nastavnici veselo cupkaju do zbornice sa dnevnicima pod miškom...I ti bi mrzeo da si direktor škole
pa sta radis onda? kupujes nove knjige svake godine?
Ja ne znam kako oni izdržavaju... ceo dan sede sami u onoj kancelarijici i umiru od dosade, i na odmoru gledaju niz hodnik dok nastavnici veselo cupkaju do zbornice sa dnevnicima pod miškom...
Takodje.Ja imam OGROMAN problem da ucim iz starih, prljavih, pocepanih, izvrljanih, ispodvlacenih knjiga.![]()
Takodje.Ja cu uzeti nove, ne volim kad je podvuceno, zbunjuje me.
kupovanje novih knjiga je bacanje para, zasto dati 10 hiljada za nesto sto mozes kupiti za 1,5 ili 2 hiljade?![]()
Možda zato što se par neprijatnih iznenađenja mogu naći u njima
tipa mrve,fleke,dlake da ne spominjemo,koje ko zna odakle potiču.Imao sam i izuzetan slučaj,gde je delovalo da je prethodni vlasnik svršio na neke stranice
No,dobijam ih od nedavno od jedne stvarno pedantne drugarice,tako da se ovih stvari ne trebam plašiti![]()
Nove knjge mogu da se kupe i za tri hiljade, ako znas da izaberes samo ono sto ti stvarno treba.
@doc. smash
Sta li je moglo biti naslikano u toj knjizi kad je prethodni vlasnik uradio tako nesto?! Da nije mozda biologija?! Ne daj Boze, fiziologija zivotinja.![]()
![]()
e ovo je dobro
ja jos nisam cula da je neko svrsio na (skolsku) knjigu![]()
si kupila nove il polovne? ja cu sad polovne... mogu lepo da se izivljavam nad njima![]()