Nove knjige?

Ja ne znam kako oni izdržavaju... ceo dan sede sami u onoj kancelarijici i umiru od dosade, i na odmoru gledaju niz hodnik dok nastavnici veselo cupkaju do zbornice sa dnevnicima pod miškom...

Ahahahhahaahhaha,moja dirktorica je bila susta suprotnost. :D :) Prema ucenicima sva vedra,uvek nasmejana.. Retko kad bi i prosla hodnikom da vidi kakvi smo . Dolazila bi u skolu oko 10,odlazila oko12 i tako isto 2-3 sata u drugoj smeni .. :D

kupovanje novih knjiga je bacanje para, zasto dati 10 hiljada za nesto sto mozes kupiti za 1,5 ili 2 hiljade? :dontunderstand:

Možda zato što se par neprijatnih iznenađenja mogu naći u njima :lol:

tipa mrve,fleke,dlake da ne spominjemo,koje ko zna odakle potiču :mrgreen: .Imao sam i izuzetan slučaj,gde je delovalo da je prethodni vlasnik svršio na neke stranice :eek:

No,dobijam ih od nedavno od jedne stvarno pedantne drugarice,tako da se ovih stvari ne trebam plašiti :)

Pa,extra je ako mozes da nadjes polovne knjige koje su u dobrom stanju ,ali sa druge strane se ne slazem da treba uzeti polovne knjige koje su izvrljane,iscepane i gotovo se raspadaju za 2.000 . Meni licno nije bitno da li je knjiga stara ili nova,samo mi smeta mnogo boja i komentara koji mi odvlace paznju tokom ucenja,ali inace mogu biti zanimljivi . ::D

Nove knjge mogu da se kupe i za tri hiljade, ako znas da izaberes samo ono sto ti stvarno treba.
@doc. smash
Sta li je moglo biti naslikano u toj knjizi kad je prethodni vlasnik uradio tako nesto?! Da nije mozda biologija?! Ne daj Boze, fiziologija zivotinja. :D :D

Možda zato što se par neprijatnih iznenađenja mogu naći u njima :lol:

tipa mrve,fleke,dlake da ne spominjemo,koje ko zna odakle potiču :mrgreen: .Imao sam i izuzetan slučaj,gde je delovalo da je prethodni vlasnik svršio na neke stranice :eek:

No,dobijam ih od nedavno od jedne stvarno pedantne drugarice,tako da se ovih stvari ne trebam plašiti :)

e ovo je dobro :mrgreen:
ja jos nisam cula da je neko svrsio na (skolsku) knjigu :lol:

Nove knjge mogu da se kupe i za tri hiljade, ako znas da izaberes samo ono sto ti stvarno treba.
@doc. smash
Sta li je moglo biti naslikano u toj knjizi kad je prethodni vlasnik uradio tako nesto?! Da nije mozda biologija?! Ne daj Boze, fiziologija zivotinja. :D :D

To je bilo u knjizi iz geografije...stigao sam do sredine,trebao sam nauciti tabele vezane za afriku,kad ono citava strana :lol: .Ucio sam zatim iz sveske i sa wikipedie

e ovo je dobro :mrgreen:
ja jos nisam cula da je neko svrsio na (skolsku) knjigu :lol:

Sada si cula :ok:

Evo,ja sam prodao moje knjige za 3500 din :mrgreen: ,dok sam kupio nove za 1500 od drugarice :whistling:

Back