Nove ISO oznake Srbije

Nove tablice su super, jer su slične nemačkim, ali i koštaju između 4000 i 6000! Što se tiče međunarodnih kodova Srbije, ja stvarno ne znam koji debil je predložio SPA! Ajde ovo SP pa nekako (nema bolje), ali SPA - strašno! ...Ali pošto odluku o tome koji će predlog biti poslan ISO-u donosi ministarstvo inostranih poslova Srbije na čijem je čelu VUK DRAŠKOVIĆ, nema sumnje da će ovo SPA preći u SRB ili SER! Inače najbolje bi bilo da kao Slovenci uzmemo sve tri međunarodne oznake različite. Njima je troslovna SVN, dvoslovna Si, a auto oznaka SLO! Nama bi bilo najbolje troslovna SER, dvoslovna RS, a auto-oznaka SR. Sve su slobodne i RS i SER i SR!

Legelizujemo marihuanu i uzmemo SPA za troslovni kod. Mmmmmmmmmmmmmmmmm . . . .

Mis'im stvarno. Ako je SRB slobodno mi da uzimamo SPA, zaboga. A za dvoslovnu oznaku moze RS kao REPUBLIKA Srbija (pozdrav za sve rojaliste), kad je SR vec uzeo Surinam.
Nego, sta ce da uzmu nasi susedi Montenegrini (MN - Mongolija, CG - Kongo)?

Што се тиче браће Црногораца, њима је заузето све што асоцира на Црну Гору, а ако се узме Монтенегро, слободно им је једино МЕ.

Нове српске табле (у употреби од 1.јануара 2007.). За сада се разматрају две верзије:

Prilozi

• regtable4ah.jpg
    regtable4ah.jpg
    21 KB · Pregleda: 30
  • regtable0tt.jpg
    regtable0tt.jpg
    18,7 KB · Pregleda: 28
Te tablice su se vec pojavljivale u stampi,a onda je neko ministarstvo necega (zaboravih koje,dal mup ili saobracaja ili koje se vec bavi time)demantovalo da su uopste i poceli da rade na izgledu,a kamoli da znaju konacni izgled.

Back