Nove epizode "Otvorenih vrata"

Некако ни претходни серијал нисам могла себе да натерам да гледам.

Не могу ни овај.

Фали динамике, заплета, концепта, свежине ...

Од прве епизоде.

Slazem se sa svim osim da je original precenjen.

Original je, po mom misljenju, nesto najbolje i najinteligentnije sto su Srbi ikad snimili. :D

E sad, mozda ima tu cinjenice da se ja generalno ne lozim na Zikine Dinastije, Tesne Koze, Rane, Kengura i slicne filmove cije su replike hit kod vecine ljudi.

Realno, "Grlom u jagode" su nasa najbolja serija i ona je za dve klase iznad "Otvorenih vrata"...
Da ne napominjem mnoge druge serije, poput "Pozorista u kuci", "Sivog doma", "Zaboravljenih" i mnogih drugih serija, sa kojima "Otvorena vrata" ne mogu da se porede...

Realno, "Grlom u jagode" su nasa najbolja serija i ona je za dve klase iznad "Otvorenih vrata"...
Da ne napominjem mnoge druge serije, poput "Pozorista u kuci", "Sivog doma", "Zaboravljenih" i mnogih drugih serija, sa kojima "Otvorena vrata" ne mogu da se porede...

I sve je radio RTS a ne mogu da se sete i njih malo da repriziraju.
Koliko se secam original otvorenih vrata je isao na 3K RTS-a pa mozda i to ima neki uticaj na kvalitet novih epizoda (nistu isti producenti i njudi iza scene koji mogu da uticu na kvalitet).

Meni se ništa od nabrojenih epizoda ne dopada.
Sve zavisi od toga u kom smo periodu života koju seriju gledali (da li smo živeli uopšte u vremenu kada je neka od serija bila na vrhuncu popularnosti) i na šta nas asocira taj period, koju inspiraciju nam je davalo neko vreme, osećaj.
Mislim, ovo što pišem je već psihosociološkopolitičkointimistički fenomen. :D

Ima zanimljivih tema (i poentiranih) i u novim ''Otvorenim''.
Kao, npr, epizoda ''Zatvorena vrata'' o rijaliti šou.

Meni nešto mnogo škripi gluma Vesne Trivalić, ali toliko je volim da prelazim preko toga.
Ne da je izgubila na veštini nego mi je drugačiji glas i ona delom slabije kondicije, što je sve razumljivo.

Bata me i dalje oduševljava, kao i Drakče.
I ujka Toma ostao isti - taj čovek se ama ni fizički nije promenio, pohvalno.

sve nesto izokola pricate, kao da se plasite da ne daj boze uvredite nekoga.

ispostovao sam 2 epizode, koje su bile duge kao godine i to je to. kraj. ovo je sranje koje nikad nije trebalo da bude pravljeno.

Isto! Jedva sam dočekala da počne da se prikazuje, ali me nije uopšte zainteresovalo. Dosadno, nategnuto, razvučeno.
U isto vreme na Univerzalu je išla Dobra žena i to me je mnogo više privlačilo. Čak sam pokušavala da gledam uporedo.

Back