Oni ce izgurati svoje a narod ako je lud cutace i dalje ici kod istih! Pandur cija zena ima agenciju za registraciju je jos pre tri godine uzeo kredit da napravi traku za tehnicki jer je znao da ce cene ici gore a sve u dilu sa govnarima iz vrha kojima ide procenat od toga.

Pa sta mislite da ce se uslovi promeniti? I dalje ce prolaziti krsevi a njima je samo bitno da udaraju po usima i uzimaju pare!
Price o kamerama i kontroli ce doci jednog dana na red ali koliko moze da kosta jedna kamera koja se jednostavno poveze na postojeci kompjuter i snima na hard?
Naebali smo ako budemo cutali a ja licno sam se posvadjao na par tehnickih pregleda jer deru i ovako a bio sam prinudjen da idem kod njih.
Za skuter ce da dobiju kitu Marjanovu jer pre cu ga prodati nego da im dam godisnje te pare samo se bojim ko ce onda da ga kupi!!!
Ne shvatam,a u stvari shvatam,kraljeve koji nam gule kozu sa ledja jer se radi o njihovom medjusobnom dogovoru.Sracunajte samo koliko se dnevno pregleda uradi na jednom tehnickom i pomnozite to sa 26 i videcete kako se onda drma lova a vlasnici tih agencija i ovako vec voze besna kola.Ako jedan bude u proseku 4000 a dnevno se uradi samo 10 to je 40k din x 26=10000 eura za mesec dana!!! Da odbijes troskove i da ti cisto ostane 5000 najmanje a dnevno se uradi sigurno vise bar dva puta! Molotovljev K je jedno od resenja pa onda slobodno nek dizu koliko hoce al nece raditi!