gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Da li vam se desilo da tokom kumunikacije sa nekom ženskom na internetu, sa kojom tek stupate u prijateljstvo, osetite da vam pipa puls koliko vam je novčanik pun? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da platim, diskusiju sa njom? pa ona netraži lovu..pa isprsdi se i plati
svakako ne prica s tobom jer si interesantan
Primer, pričate neobavezne stvari, o životu, hobiju, politici malo, što šta obično, i osetite između reči po složenosti redosleda, osečate da se svodi njeno interesovanje konkretno za lovu...![]()
Šta činite, šta bi učili tada?![]()
pitas lepo za cenovnik usluga i resis i sebe i nje dileme![]()
Primer, pričate neobavezne stvari, o životu, hobiju, politici malo, što šta obično, i osetite između reči po složenosti redosleda, osečate da se svodi njeno interesovanje konkretno za lovu...![]()
Šta činite, šta bi učili tada?![]()
Hehe,ništa drugačije nego inače, odvalio bi je od ***** i ovako i onako i to je to.
to hipotetički jer nerealno je za očekivati da ženske koje se za mene zainteresuju preko žice uopšte razmišljaju o kinti, previše sam kul i gotivan lik. za kintu se obično raspituju kad nisu oduševljene tobom kontam.
Da li vam se desilo da tokom kumunikacije sa nekom ženskom na internetu, sa kojom tek stupate u prijateljstvo, osetite da vam pipa puls koliko vam je novčanik pun?![]()
Hehe,
pa nije baš tako...![]()
Verovatno sponatano, nesvesno otkačinješ takve osobe pre no se išta izdešava, neznajući, ne prepoznavajući njihove namere![]()
bezbroj puta,sa muskarcem naravno.ima i muskih sponzorusa,ne samo zenskih.ljudi ne kapiraju da su to sve promenljive stvari u zivotu.danas imas-sutra nemas i obrnuto.Da li vam se desilo da tokom kumunikacije sa nekom ženskom na internetu, sa kojom tek stupate u prijateljstvo, osetite da vam pipa puls koliko vam je novčanik pun?![]()
bezbroj puta,sa muskarcem naravno.ima i muskih sponzorusa,ne samo zenskih.ljudi ne kapiraju da su to sve promenljive stvari u zivotu.danas imas-sutra nemas i obrnuto.
Neradi se o sponzorstvu, već o osobama koje žele da se uvale kod dobro situirane osobe.![]()
neke sam izdrzavala,neki su radili a zajmili pare od mene iako sam bila student,neki cim cuju da ne radim odmah dave pricom a sto a kako a zasto,jedan je hteo da se zeni sa mnom ali da nas moji izdrzavaju i kupe nam stan...u prevodu-imam dosta iskustva sa muskim sponzorusama.nisu to muške sponzoruše nego likovi koji se čuvaju ženskih sponzoruša, raspituju se da nisi neka gladnica koja ima nameru da se grebe
neke sam izdrzavala,neki su radili a zajmili pare od mene iako sam bila student,neki cim cuju da ne radim odmah dave pricom a sto a kako a zasto,jedan je hteo da se zeni sa mnom ali da nas moji izdrzavaju i kupe nam stan...u prevodu-imam dosta iskustva sa muskim sponzorusama.
cim krenu sa pitanjem gde radis-meni se slosi.a ko da oni imaju neki posao.mislim da se ne grebem.ako oni misle-super,odmah nisu za mene![]()
nemam pojma.zato kazem da je dobra ona stara bolje sam,nego u losem drustvupa sa kakvim si se to bilmezima petljala crna ti?
neke sam izdrzavala,neki su radili a zajmili pare od mene iako sam bila student,neki cim cuju da ne radim odmah dave pricom a sto a kako a zasto,jedan je hteo da se zeni sa mnom ali da nas moji izdrzavaju i kupe nam stan...u prevodu-imam dosta iskustva sa muskim sponzorusama.
cim krenu sa pitanjem gde radis-meni se slosi.a ko da oni imaju neki posao.mislim da se ne grebem.ako oni misle-super,odmah nisu za mene![]()
nikome nista ne dajem,niti ocekujem od drugoga da mi da.sto je moje moje je,sto je njegovo njegovo je.zadovoljan?chekaj...pa el imash miraz il nemash?
A da li daješ sebe nekad?nikome nista ne dajem,niti ocekujem od drugoga da mi da.sto je moje moje je,sto je njegovo njegovo je.zadovoljan?![]()