Novčanik...

Nije mi se to nikada desilo, verovatno i zbog toga što npr fejbook nekoristim za upoznavanje novih ljudi.

Jedanput mi se desilo da sam se tolko napio(ležao u nekoj travi blizu moje vikendice :D :D) da sam izgubio novčanik sa jedno stotinak evrića u njemu

Primer, pričate neobavezne stvari, o životu, hobiju, politici malo, što šta obično, i osetite između reči po složenosti redosleda, osečate da se svodi njeno interesovanje konkretno za lovu... :lol:

Šta činite, šta bi učili tada? :lol:

Primer, pričate neobavezne stvari, o životu, hobiju, politici malo, što šta obično, i osetite između reči po složenosti redosleda, osečate da se svodi njeno interesovanje konkretno za lovu... :lol:

Šta činite, šta bi učili tada? :lol:

ništa drugačije nego inače, odvalio bi je od ***** i ovako i onako i to je to.
to hipotetički jer nerealno je za očekivati da ženske koje se za mene zainteresuju preko žice uopšte razmišljaju o kinti, previše sam kul i gotivan lik. za kintu se obično raspituju kad nisu oduševljene tobom kontam.

ništa drugačije nego inače, odvalio bi je od ***** i ovako i onako i to je to.
to hipotetički jer nerealno je za očekivati da ženske koje se za mene zainteresuju preko žice uopšte razmišljaju o kinti, previše sam kul i gotivan lik. za kintu se obično raspituju kad nisu oduševljene tobom kontam.
Hehe,
pa nije baš tako... :)
Verovatno sponatano, nesvesno otkačinješ takve osobe pre no se išta izdešava, neznajući, ne prepoznavajući njihove namere :lol:

Neradi se o sponzorstvu, već o osobama koje žele da se uvale kod dobro situirane osobe. :lol:

Eventualno naslediti imovinu... :lol:

Takođe i žene koje su same, imaju decu, cvikaju od takvih osoba, muškaraca... :lol:

nisu to muške sponzoruše nego likovi koji se čuvaju ženskih sponzoruša, raspituju se da nisi neka gladnica koja ima nameru da se grebe
neke sam izdrzavala,neki su radili a zajmili pare od mene iako sam bila student,neki cim cuju da ne radim odmah dave pricom a sto a kako a zasto,jedan je hteo da se zeni sa mnom ali da nas moji izdrzavaju i kupe nam stan...u prevodu-imam dosta iskustva sa muskim sponzorusama.
cim krenu sa pitanjem gde radis-meni se slosi.a ko da oni imaju neki posao.mislim da se ne grebem.ako oni misle-super,odmah nisu za mene :manikir:

neke sam izdrzavala,neki su radili a zajmili pare od mene iako sam bila student,neki cim cuju da ne radim odmah dave pricom a sto a kako a zasto,jedan je hteo da se zeni sa mnom ali da nas moji izdrzavaju i kupe nam stan...u prevodu-imam dosta iskustva sa muskim sponzorusama.
cim krenu sa pitanjem gde radis-meni se slosi.a ko da oni imaju neki posao.mislim da se ne grebem.ako oni misle-super,odmah nisu za mene :manikir:

pa sa kakvim si se to bilmezima petljala crna ti?

chekaj...pa el imash miraz il nemash?

Back