- Poruka
- 69.845
Vidim je bo te. Rano je jos polako bre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,tek sam poceo,negde u februaru ili martu cu tek na odmor...Ti si još na dalekom severo-istoku?
Sta drugoMa jok u opste. Visite na ovoj temi i cekate da balkanska cvrstina vapne pod hladnim vetrom dolara i evara.
Znamo da bi ljudi svasta uradili zbog novca. Ali kako je ovo ljis evo pitanjca. Ovo je pitanje za muske ipak, a zene mogu da prokomentarisu sta misle o tome.
Da vam ponude 100.000 evra da odradite blowjob (pusenje - oralni seks) drugom muskarcu, da li bi ste pristali na to? Ako je to mala cifra, koju onda? Ako ne, zasto ne?
Sve to bi ostalo anonimno.
Zanimljivo je sto su svi rekli par minuta![]()
dnevnica se uvek računa po satu, tako da za tih par minuta može da zaradi ali 1666 dolara...
hahaha pa da je tako lako svi bi samo ******* sisali niko ne bi ništa drugo radio
...dinaraKojih sto, pola njih bi dudlalo za maksimum iljadu
To. Kik iz es si bes.na koga bi mogla da budem ljubomorna?
ja ljubim felacio. meni ne bi bilo tesko da zmurim i klecim sve dok ne zaradim i poslednji dolar
dok vi .... hocete da cucnete dva minuta a da uzmete stotku
pa ne moze hahaha
Znamo da bi ljudi svasta uradili zbog novca. Ali kako je ovo ljis evo pitanjca. Ovo je pitanje za muske ipak, a zene mogu da prokomentarisu sta misle o tome.
Da vam ponude 100.000 evra da odradite blowjob (pusenje - oralni seks) drugom muskarcu, da li bi ste pristali na to? Ako je to mala cifra, koju onda? Ako ne, zasto ne?
Sve to bi ostalo anonimno.