Novakov restoran u Beogradu razocarenje

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Novak samuraj - to je bista koja ce vas sacekati u Bg njegovom resoranu.

Restoran "Novak"... prvi put sam otišla ciljno, a onda još nekoliko puta sticanjem okolnosti...Restoran koji je najskuplji u Beogradu - 30% skuplji od najelitnijih beogradskih restorana....Hrana masna, prezačinjena, a bezukusna...Osoblje neprofesionalno....na meniju dosadna i bezlična, masna jela...Čudno je to za Novaka koji toliko vodi računa o ishrani - on je vegan, a u njegovom restoranu su uglavnom premasna, prezačinjena mesišta....Dok, njegov restoran u Monte Carlu (koji sam posetila) je sasvim nešto drugo - jedan od najjeftinijih tamo, a ujedno i najkvalitetnijih - pažljivo birani sastojci...Ne razumem to...Mislila sam da ako je patriota treba maximalno da snizi cene, ili da maximalno poveća kvalitet...Jednom rečju, razočarenje...

411262950_10161499854592940_7439772700915975642_n.jpg

Sigurno poslužuju indijsku hranu, to mu je ostala navika od tamnopute švalererke očiju boje mazuta.
Indijci u hranu utuku toliko začina da se normalan čovjek bijele boje kože prosere prije nego ručak uopće bude do kraja pojeden.
Navala na WC bude kao kada su 17/12/2023 u ranim jutarnjim satima penzosi jurišali na birališta.

Sigurno poslužuju indijsku hranu, to mu je ostala navika od tamnopute švalererke očiju boje mazuta.
Indijci u hranu utuku toliko začina da se normalan čovjek bijele boje kože prosere prije nego ručak uopće bude do kraja pojeden.
Navala na WC bude kao kada su 17/12/2023 u ranim jutarnjim satima penzosi jurišali na birališta.
Sve što potamni znak je pokvarenosti
Jugoslav Čvarak

Nema dobre kuvare nije on kriv ko zna ko mu vodi restoran zabole ga
Da si vlasnik restorana, da li bi tebe interesovalo kakve kuvare imas?

Нисам сигуран да Ноле има било какве везе са овим рестораном.

Мада логично је да ако је дао некоме право да користи његово име узме неки тал,
али зна се шта је у том случају.
Власник бренда има захтеве према кориснику око квалитета и сл.

Кад саберемо и одузмемо чињенице које видимо на лицу места
и консултујемо логику највиших стандарда коју Новак сасвим сигурно има,
долазим до закључка да је Новак некоме дозволио да ради шта хоће,
и највероватније нема никакву финансијску корист од тог ресторана.

Штету очигледно има !

Дакле коме је Новак дао бренд,
а онда заборавио на то и не обраћа пажњу ?

Постоје две могућности
или мафији, или неком рођаку, стрицу рецимо.

Треба видети те конобаре који раде тамо,
матори, црни, необријани,
лошег акцента,
дакле нешколовано, непрофесионално особље.

Јео тамо нисам !

Последње где сам гледао Новака и Јелену је сусрет са Макроном,
као и увек - одушевио сам се.

Гледао сам их са свим најфацама овог света,
могу рећи да сам поносан колико су они нормални,
и у тој својој нормали велики.

Исто се понашају са децом фановима и са окруњеним главама.

Е, али шта је за истинско дивљење ?
Чињеница да не беже од своје не тако фине фамилије,
и не тако јаке отаџбине.

Новак је већи од највећег,
а у Јелени је пронашао равноправног брачног друга.

Ресторан заобићи.

Restoran "Novak"... prvi put sam otišla ciljno, a onda još nekoliko puta sticanjem okolnosti...Restoran koji je najskuplji u Beogradu - 30% skuplji od najelitnijih beogradskih restorana....Hrana masna, prezačinjena, a bezukusna...Osoblje neprofesionalno....na meniju dosadna i bezlična, masna jela...Čudno je to za Novaka koji toliko vodi računa o ishrani - on je vegan, a u njegovom restoranu su uglavnom premasna, prezačinjena mesišta....Dok, njegov restoran u Monte Carlu (koji sam posetila) je sasvim nešto drugo - jedan od najjeftinijih tamo, a ujedno i najkvalitetnijih - pažljivo birani sastojci...Ne razumem to...Mislila sam da ako je patriota treba maximalno da snizi cene, ili da maximalno poveća kvalitet...Jednom rečju, razočarenje...

Definitivno nije najskuplji. Restoran u kojem ja radim kao senior account manager je mnogo, mnogo skuplji. Ima još jedan na Dorćolu koji je mnogo skuplji.

Нисам сигуран да Ноле има било какве везе са овим рестораном.

Мада логично је да ако је дао некоме право да користи његово име узме неки тал,
али зна се шта је у том случају.
Власник бренда има захтеве према кориснику око квалитета и сл.

Кад саберемо и одузмемо чињенице које видимо на лицу места
и консултујемо логику највиших стандарда коју Новак сасвим сигурно има,
долазим до закључка да је Новак некоме дозволио да ради шта хоће,
и највероватније нема никакву финансијску корист од тог ресторана.

Штету очигледно има !

Дакле коме је Новак дао бренд,
а онда заборавио на то и не обраћа пажњу ?

Постоје две могућности
или мафији, или неком рођаку, стрицу рецимо.

Треба видети те конобаре који раде тамо,
матори, црни, необријани,
лошег акцента,
дакле нешколовано, непрофесионално особље.

Јео тамо нисам !
Pa normalno da nema veze kao sto nema ni sa teniskim terenima, za koje jedva cekaju da ga opleve nesto

Prema narodnim ukusima.verovatno je u toj okolini pravljena hrana za stalne posetioce.Pa nisu u Srbiji svi vegani.Vole ljudi masnocu.

Back