Novak se konačno oglasio: Neću vakcinu, žrtvovaću trofeje ako mi budu tražili da je primim!

Znaš, kad neko na tom turniru ima samo tri poraza, a dva su od Đokovića, onda to nešto govori. Isto kao i podatak da Federer nije pobedio Đokovića na "svom" Vimbldonu, ili kao što Federer i Nadal nisu mogli ni da prismrde Đokoviću na AO.
Da stvar bude smesnija, Nadal vodi u pobedama na GS protiv Djokovica a ti se tu nesto zanosis... Definitivno je veoma dominantan bio Nolo protiv Nadala.
A i protiv prestarelog Federera...

Da stvar bude smesnija, Nadal vodi u pobedama na GS protiv Djokovica a ti se tu nesto zanosis... Definitivno je veoma dominantan bio Nolo protiv Nadala.
A i protiv prestarelog Federera...

Što se prestarelog Federera tiče, 40:15 saga počela je još 2011. godine kada je Federer imao koliko ono godina? A Nadal verovatno vodi u pobedama zbog Rolan Garosa, a čak i tu gde je najdominantniji u istoriji turnira je pretrpeo dva poraza od Đokovića. Sa druge strane, ni Federer ni Nadal Đokoviću nisu mogli ništa na Vimbldonu i Australijan Openu, tako da...

Što se prestarelog Federera tiče, 40:15 saga počela je još 2011. godine kada je Federer imao koliko ono godina? A Nadal verovatno vodi u pobedama zbog Rolan Garosa, a čak i tu gde je najdominantniji u istoriji turnira je pretrpeo dva poraza od Đokovića. Sa druge strane, ni Federer ni Nadal Đokoviću nisu mogli ništa na Vimbldonu i Australijan Openu, tako da...
Ne znas ti dosta toga...

Tako je, ne znam kada je Federer pobedio Đokovića na "svom" Vimbldonu, ne znam kada je Nadal uradio isto, a takođe ne znam kada su ga poslednji put jedan ili drugi savladali na AO. Možda je odgovor na sva postavljena pitanja "nikad" :whistling:
Nolo je na WB nanizao pobede protiv velicina tipa Andersona i Beretinija, pa to bas i nije nesto za pohvalu... Na AO je jedino stvarno dominantan.

Koliko smo mogli da primetimo, gazio je i Federera i Nadala, i to svaki put :whistling: Imaju li njih dvojica makar jednu pobedu protiv Đokovića na Vimbldonu?
Imaju obojica po jednu. Sa Rodjom se sastao 4 puta a sa Nadalom 3. S tim sto je Nadalu trava ubedljivo najslabija podloga. Ne znam sta ovim pokusavas da dokazes? Sa Rodjom od 38 godina je odigrao 5 setova i bukvalno ga je na misice i svezinu dobio u taj brejku, eto toliko je dominantan Nolo... :lol:

Imaju obojica po jednu. Sa Rodjom se sastao 4 puta a sa Nadalom 3. S tim sto je Nadalu trava ubedljivo najslabija podloga. Ne znam sta ovim pokusavas da dokazes? Sa Rodjom od 38 godina je odigrao 5 setova i bukvalno ga je na misice i svezinu dobio u taj brejku, eto toliko je dominantan Nolo... :lol:

Znači, obojica su uspela da od svih ovih godina dobiju Đokovića samo po jednom na Vimbldonu, o AO da se ne priča. Jadnici :kafa:

Znači, obojica su uspela da od svih ovih godina dobiju Đokovića samo po jednom na Vimbldonu, o AO da se ne priča. Jadnici :kafa:
Tvoje selektivne statistike su stvarno fantasticne. Jesi li tvrdio da su mastersi najvazniji u trenutku kada je Nolo imao manje GS titual od Nadala i Fedje? :cepanje:

I jos nesto, koliko pobeda Djokara ima protiv Kirgiosa? Da li ga je ikad pobedio? :mrgreen:

Screenshot_20220316-020915.png

Back