Novak osvojio jedanaesti Gren Slem - hvala ti Sampione !

A kad već nema leba, bar da ima više igara? :sad2:

- - - - - - - - - -

kompenzaciju za neuspehe na licnom planu

Ne mora da znači. Ipak se većina nas ovde ne poznaje. Sigurno ima uspešnih ljudi ovde (ne msilim samo na materijalni uspeh, naravno). Mani je smešno kad se neko toliko primi na tuđi uspeh. I ja sam bio srećan i navijao kad je CZ bila šampion Evrope i sveta u fudbalu, kad su naši košarkaši osvajali zlato, vaterpolisti, odbojkaši... ali sve u razumnom nivou. Jedno je sreća ili zadovoljstvo, ali biti toliko odušavljen samo zato što je neko iz našeg naroda uspešan, a ne videti sve poteze koji idu uz to... očigledno je u pitanju selektvino gledanje.

A kad već nema leba, bar da ima više igara? :sad2:

- - - - - - - - - -

Ne mora da znači. Ipak se većina nas ovde ne poznaje. Sigurno ima uspešnih ljudi ovde (ne msilim samo na materijalni uspeh, naravno). Mani je smešno kad se neko toliko primi na tuđi uspeh. I ja sam bio srećan i navijao kad je CZ bila šampion Evrope i sveta u fudbalu, kad su naši košarkaši osvajali zlato, vaterpolisti, odbojkaši... ali sve u razumnom nivou. Jedno je sreća ili zadovoljstvo, ali biti toliko odušavljen samo zato što je neko iz našeg naroda uspešan, a ne videti sve poteze koji idu uz to... očigledno je u pitanju selektvino gledanje.

ide se u krajnost a zatim sledi pljuvanje
tako je bilo sa Divcem,jedno vreme je bio bog a nakon karijere je vukao poteze koji pokazuju pravu zakulisnu prirodu
isto je bilo i sa Agasijem samo sto ameri nisu optereceni kultom licnosti,nego je samo bio NO.1
par godina nakon karijere izaso sa priznajem da je dugi niz godina bio pod dopingom
cim ovaj prestane da pobedjuje izaci ce zakulisne radnje i pocece pljuvacina

Voleo bih da Novak promeni državljanstvo. Pomalo osećam sramotu, što pruža svojim ponašanjem razloga prosečnom bedniku sa ovih prostora da makar na nedelju ne mlati ženu i decu, i opere zube. I nešto, tek, manje se opija.
Neka je šampion, samo nek se mane Srbije. I neka bude dovoljno pametan da se u nju nikada ne vraća. Naročito kada ostari, i zvezda mu izbledi. Srbin ne oprašta uspeh drugog Srbina.
Neka ostane tamo gde može biti plemeniti primerak iz zoo vrta. Tamo je bezbedan.

Back