Novak i Jelena Djokovic dobili sina!

Не разумем како неко може да има негативну реакцију на вест да је неко добио сина.

Људи, ви сте у проблему.

nije bas tako. evo meni je drago sto je novak dobio sina. ali mislim da naslovne strane medija ne zasluzuju informacije kada su malom stefanu menjali pelenu, kako je jutros kakio i piskio, koliko mililitara mleka ima u jeleninim sisama i tako.
cini mi se da ni englezi nisu imali toliku kolicinu informacija kada je kejt rodila malog dzordza.

Неке људе - да не кажем неке жене, јер су то пре свега жене - интересује сваки детаљ о таквим догађајима. Овакве вести постоје због те публике.

Нормалан човек на то слегне раменима ако је незаинтересован. Ненормалан човек има спремне злобне коментаре.

Неке људе - да не кажем неке жене, јер су то пре свега жене - интересује сваки детаљ о таквим догађајима. Овакве вести постоје због те публике.

Нормалан човек на то слегне раменима ако је незаинтересован. Ненормалан човек има спремне злобне коментаре.

ovakve vesti su za zutu stampu ili za specijalizovane casopise tipa "moja beba".

Back