Novak Đoković se ženi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kicos najobicniji
i lopuza
zbog njega zamalo da uniste veliki park da bi gospodin izgradio terene, i to je grad hteo dzaba da mu da, pa se srecom kragujevcani bunili pa je smugnuo na 25. maj bg naravno dzaba ga je dobio :dash:

nervira me sto se svi pale na njega kao nekog predstavnika srbije i kuju ga u zvezde satro patriota, ljudi covek igra tenis jer je unosan biznis a dobro mu ide, mislim svaka cast njemu za uspesan biznis al sta mi ostali imamo od toga, nista, pa sta koj moj da mu ljubim postere, onda ajde da velicamo sve biznismene, on radi za svoj dzep ko i svi ljudi

Živa istina, samo što ja mislim da je za pomenute mahinacije (i još poneke) zaslužan Novakov debil od oca, tj. nadam se da Novak nema veze sa tim.

ma nije stvar u tome nego sportisti generalno nisu mnogo inteligentni
pogotovo kad biraju zene
a mala je pametna svaka joj chast
namirisala ga i uvatila od malena

ma ako je vrhunski teniser a to jeste mora da bude inteligentan i ubica. :I
tako mislim
mada ne volim da kazem da je neko glup.
a mozda se vole i bas je sve u redu...???
ma i da nije... razocaracu se kasnije

ma ako je vrhunski teniser a to jeste mora da bude inteligentan i ubica. :I
tako mislim
mada ne volim da kazem da je neko glup.
a mozda se vole i bas je sve u redu...???
ma i da nije... razocaracu se kasnije

A zašto se pa ne bi voleli, i zašto ne bi bilo sve u redu. Mi smo skloni da kritikujemo sve što valja i što je lepo, ponekad se stidim svoje braća Srba, nikom uspeh ne opraštaju, a najmanje onom ko ga sam stvori, mislim uspeh:(

Takodje mi nije jasno sta to Noletovoj Jeleni nedostaje...koliko sam upucena cura je bistra, obrazovana vise od proseka, radi, ne prati ga kao stene...sta je problem?
Ne znam za Derera,meni je bzv.
Ne znam ko su ti pepeljuge, al' s'obzirom da si napisao da vam se ne dopadaju, kapiram da ne biste to ganjali.
Drugo, pazi kad sam sigurna da vam ni Šarapova nije baš na izvol'te :D
Mi i Sharapova k'o ti i Chola.

Vidi se po tvojim komentarima da si malo "videla sveta" i malo znas o misljenju drugih naroda o nasem. Decko je toliko doneo na pozitivnom u pogledu na nas da mu svako normalan moze samo reci veliko hvala.

Ili mu pozavideti kao što mi Srbi to obično radimo, kakvo hvala, pa još i veliko hvala, ajmo da ga ukopamo tri metra ispod zemlje, koji će nam moj ljudi poput Noleta, dajte nam Arkana i Šešelja, dajte nam Željka Mitrovića, a još ponajviše dajte nam one majmune koji nas napraviše majmunima i otkupiše što fabrike, što zemlju, eeee, takvi nama trebaju da im se divimo, idi begaj, Nole je nula spram takvih, a ja bih da budem nula kao i on:cmok2:

Ili mu pozavideti kao što mi Srbi to obično radimo, kakvo hvala, pa još i veliko hvala, ajmo da ga ukopamo tri metra ispod zemlje, koji će nam moj ljudi poput Noleta, dajte nam Arkana i Šešelja, dajte nam Željka Mitrovića, a još ponajviše dajte nam one majmune koji nas napraviše majmunima i otkupiše što fabrike, što zemlju, eeee, takvi nama trebaju da im se divimo, idi begaj, Nole je nula spram takvih, a ja bih da budem nula kao i on:cmok2:

Koji ti je, melita, šta trabunješ?
Noletu svaka čast, ali Familija mu spada upravo u te majmune koje pominješ. Ne moraš nikome sa foruma da veruješ na reč, proguglaj, iskoristi malo taj net za čitanje, umesto što kukumavčeš, a nemaš pojma o čemu pričaš. Msm, da je to neka tajna, i nije :confused:

Koji ti je, melita, šta trabunješ?
Noletu svaka čast, ali Familija mu spada upravo u te majmune koje pominješ. Ne moraš nikome sa foruma da veruješ na reč, proguglaj, iskoristi malo taj net za čitanje, umesto što kukumavčeš, a nemaš pojma o čemu pričaš. Msm, da je to neka tajna, i nije :confused:

Možda ja i trabunjam, nije mi zameriti, matora sam, ali ovo je tema o Noletu, boli mene uvo za njegovog oca, naravno da sam čitala i da sam upućena u njegove rabote, ali mislim da je to njegova stvar, šta god on radio sigurna sam da nije sinu mogao time da osigura mesto u tenisu koje hvala bogu zauzima, a meni je samo to bitno, jer na pr. sin Moke Slavnića je kriminalac više puta osuđivan pa ipak Moku i dan-danas ljudi cene zbog svega što je postigao u košarci.

Vidi, ja takvim stvarima mogu da se hvalim, al' ti se trudiš da ostaviš utisak ozbiljnog čoeka, cinika-sveznalice koji je vazda iznad situacije..pa je malo, ebg, blam ;)
A čak i ja teško mogu da zamislim da bih patila što ga ne kreše neka druga riba umesto njegove žene, a kamoli diskutovala o tome :)
Tebe je blam u moje ime?I ne meshaj babe i zabe,ja sam prosto rekao da mi se ne svidja i nishta vishe.

Tebe je blam u moje ime?
Taman posla, meni je smešno :D Muškarci se potresli više od žena, pa priznaj, urnebesno je :D

I ne meshaj babe i zabe,ja sam prosto rekao da mi se ne svidja i nishta vishe.

Više ne govoriš u množini? Aj fala bogu.
Ja b' se zaklela da si im i prorekao budućnost, ono nešto da će nju da kreše komšija, a on će da se suši, a mogao je i Voznjecki i Šarapovu da prevrće po turnirima, pa koja je za njega bolja i šta je za njega bolje.... :lol: Cirkus, k'o ostavljena švalerka.

Taman posla, meni je smešno Muškarci se potresli više od žena, pa priznaj, urnebesno je
Gledaj to kao na neku vrstu mushke solidarnosti.
Više ne govoriš u množini? Aj fala bogu.
Ja b' se zaklela da si im i prorekao budućnost, ono nešto da će nju da kreše komšija, a on će da se suši, a mogao je i Voznjecki i Šarapovu da prevrće po turnirima, pa koja je za njega bolja i šta je za njega bolje.... Cirkus, k'o ostavljena švalerka.
Pa naravno,msm taj njegov mali pacov kojeg guraju mama i tata je bash ruzan.Ali dobro,mlad je,progledace.

Moja ima mnogo lepšu guzu :D Ali ipak je Nole u pitanju, a ja sam običan bednik sa fakultetskom diplomom i muzičar...
Cela pricha je obichno licemerje.Kad imash uspesnog i srechnog dobitnika kao shto je Nole,onda treba navijati da mu partnerka bude neka balkanska pepeljuga.Da je na Noletovom mestu bogata i uspeshna zena sve zene bi navijale da se uda za nekog daleko bogatijeg,mochnijeg i sposobnijeg nego shto je ona i zivele epizode iz njenog zivota kao shpansku ili tursku kich seriju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back