Novak Đoković se ženi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bergie

Iskusan
Banovan
Poruka
5.151
Tvrdi engleski Miror.

Novak Djokovic 'to marry girlfriend Jelena Ristic'

WIMBLEDON champion Novak Djokovic plans to celebrate his new world number one tennis status by marrying girlfriend Jelena Ristic

Devout Orthodox Christian Djokovic, 24, is said to be planning a traditional church wedding.

The Serb said: “It might even be good for my game. I have a feeling Roger Federer was much more relaxed after he got married and became a father. Maybe I’ll find the same experience.”

Uhhhhh mozes misliti...Ja bi bio bolji od njega da su moji imali njive i traktore da prodaju i da me posalju u svet da igram tenis....Sere mi se od njega ..Kao da je on nama nesto dobro doneo..

Ma potpuno si u pravu, i ja nešto razmišljam da su moji nešto bili lovatori ne bi mene pretekla tamo neka Monika Beluči, idi begaj, mislim, kupila bih usta veća od njenih, pa i dupe i sise, visinu imam fala Bogu, a ostalo se da nakalemiti, al' šta da se radi kad smo siroti;););)
A tek što bih bila pevačica, ihaaajjjjj o tome da ni ne divanim

Ne razumem sto su svi zalepljeni za tog Djokovica :)
Sad je to, ne znam sta....decko uspeo u zivotu, htela ga i sreca i lova....ima talenat....probio se.....i sta sad? Pa sta ako se zeni.? I ja sam udata pa nista :)
Nek nastavi sreca da ga prati ,pu, pu :)

Tako je, želim mu svu sreću ovoga sveta i nek' se mladi ugledaju na njega a ne na cecu, jecu, seku i tamo neku...

Tako je!Neka uziva u svom uspehu,trudio se svojski i svaka mu cast!Ali i mi moramo gledati svoje zivote,a njegov privatan me ne zanima!Volim da gledam tenis,narocito kad on igra,ali boli me uvo sta radi privatno!Jaka senzacija,zeni se!Ljudi idu turisticki na Mesec,a mi trebamo da padamo u nesvest od radoznalosti da l se Nole zeni,sta je jeo,da l je prdno....Mism,stvarno!

razumijem njegovu popularnost na temema o sportu
ali zene, pa imate li vi oci?

:confused:

(ili to progledate kroz prste u ime novcanika :malav:)

Ma kakve veze imaju oči da mi je znati. Ja mu mogu mama biti i kako reče kanarinka boli me uvo dal' će se ženi ili švaleriše ili će biti sam, i dalje ga poštujem zbog svega što je postigao, a sigurna sam da nije sa petnaest godina izlazio po kafićima i dolazio kući u zoru, danas je najviše baš tih koji mu zavide, da mi ih je samo videti nedelju dana da žive njegov život, ha ha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back