Novak Đoković ruši premijera Australije?

pa , hebi ga, onda ne bi trebao ni vile da kupuje,
jer je i to deo finansijskog lobija,
i da zivi u nekoj kolibi, i ne jede nista, ko pravi monah,
ako cemo bas da idemo u krajnost,
a ne bi trebao ni da igra tenis, jer sponzori i drugi globalni mocnici

od njega profitiraju,
gde je pocetak, a gde kraj sad u tom globalnom ludilu

kako ne postoji, kad postoji, upravo je postavila,
a ti mislis da ti bolje znas od sapalova i ostalih
tenisera na terenu, koji prozivaju te sudije za korupciju,
ni meni nije jasno sta ti pucas protiv djokovica,
nicim izazvana,...
tema jeste nadal i sva ostala imena
koja imaju veze sa korupcijom i ovim bazobrazlukom,
nije australija ovo sve samostalno izmislila,
nego cilj jeste bio spreciti novaka,
da bi se nekom drugom omogucilo
Pa ne Jevropo, ali sad uporedjuejs nesto neuporedivo. On ima na posten nacin i neka ima, ali nemoj da se pravi ono sto nije, ako nije. Ne moze istovremeno da bude i pravoslavan i da uredjuje kucu u stilu feng sui tj. da veruje u takve gluposti.

Moze, ali suvise vuce na taj budizam, da je bar samo u tome...nego ima jos dosta toga.
Kad sam ja ovo procitala, a sigurno jeste tako, stvarno sam tek onda shvatila da su oni ( supruznici)
zapali u tesku ezoteriju i da tu vise pomoci nema.
Nema to veze sa globalizmom, takvih je zamlata uvek bilo, al opet samo medju bogatima.
I jeste smesno da budes istovremeno i budista, konfucijanac i srpski pravoslavac.
Upravo to. Nema to ni veze mnogo sa ovim sto je bilo, ali me je kasnije tj, sada razocarao. Neka se odredi vise ko je i sta je.

Autorska tema
Evo stigla je vest o najnižem nivou poplarnosti onih koju su proterali najvećeg sportistu u istoriji tenisa.
Gradili su novog GOAT-a koristići najprljaviju politiku.Dolazi im kraj pred skorašnje izbore hvala Bogu.
Evo i dokaza gde se sa pravom može postaviti ovakvo pitanje.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=31&nav_category=78&nav_id=2097675
Očajni pokušaju neostvarenih i iskompleksiranih Srba da proživljavanjem imaginarnih bitaka nahrane ono malo ega što je ostalo ispod septičke jame.

”Ви” сте, претпостављам по застави Аустралије, представници ”нове нормалности”?
А који смо ”ми”?
Они што би да нас газите багерима?
Mi vi. Oni. Mi smo mi kojima je dozlogrdilo da bolesnici poremećenog uma, bez škole zaposedaju sve strukture društva usled svoje brojnosti koja im daje legitimitet i mogućnost da drže celu državu u šahu, jer eto, svaka budala ima pravo glasa.

Realno Novak je ispao glupan.

Poslednja izmena:
Dosta neobrazovan? Čovek tečno govori nekoliko jezika i maniri su mu u svakoj situaciji znatno bolji nego njegovih kolega tenisera. Što se navodne socijalne autističnosti tiče, evo ti ga kako peva u San Remu. Novak Đoković je kao ličnost svestraniji od bilo kog tenisera koji se pre njega pojavio, a teško da će se i u budućnosti pojaviti neko sličan njemu...

U skladu sa propisima možda, u skladu sa zdravim razumom sigurno ne. Ako se propisi tumače tako bukvalno, onda je on mogao da udari tu lopticu tako da se jedva dokotrlja do linijskog sudije i udari ga onako nepomičnog po nogama, opet bi bio diskvalifikovan.
Tih nekoliko tečnih jezika ništa ne znači kada se sastaje s Vučićem i daje mu politički vjetar u leđa, jel tako.

Премијера Аустралије колеге сматрају психопатом и ужасном особом​

18:23 02.02.2022.
2

Аустралијски премијер Скот Морисон у уторак је добио, како се чини, веома лошу критику колега, када му је изнета наводно експлозивна размена порука чувене бивше премијерке Новог Јужног Велса (NSW) Гледис Берејиклиан и неименованог министра од стране репортера.​

У дијалогу који је процурио, Морисон се назива „ужасном, ужасном особом“ која ставља политику изнад народа и „потпуним психопатом“.
Преношене уживо на телевизији, наводне цитате су премијеру у Националном прес клубу изнели политички уредник Network Ten-a и аустралијски колумниста Петер ван Онселен.

„Имам их овде. У једном вас [Berejiklian] описује као „ужасну, ужасну особу“, настављајући да вам није веровала и да сте више забринути за политику него за људе“, рекао је ван Онселен. „Министар [из кабинета либерала] је још оштрији, описујући вас као ‘превару’ и ‘потпуног психопату’”, додао је он, тражећи од Морисона да то прокоментарише.

Back