Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
Novak Djokovic je dosao da pomogne ljudima koji su bili zavejani, bez ikakve pompe....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novak Djokovic je dosao da pomogne ljudima koji su bili zavejani, bez ikakve pompe....
Ako je jednoj osobi pomogao, a nikome drugome nije odmogao - onda je sramota imati negativan komentar.
S druge strane - prvo sto mi pada na pamet: koliko je iko od nas licno ucinio, prvo u svojoj sredini, a onda, povrh toga, za nekoga drugog, na drugome mestu...
Danima vec idu komentari po internetu - sto ce reci da se ima struje, grejanja, slobodnog vremena... Razmislite od tome.
Nije njemu lako.
Zbog njega se narod lozio toliko da su dnevnik i film prekidali da bi svi gledali docek kod skupstine.
Drugo ima problem jer ide prica da su ga demokrati zbog dozvoljenog biznisa i nekih para drzali za gushu, pa je morao da cini ko i ceca, kad ovi kazu , ajd sad.
Mozda se desi da ne igra tako cesto za reprezentaciju sad kad nisu demokrate u vlasti.
Kao sto ide prica da je Ceca sa ovom novom godinom odradila Zatvor i dug i da vise nema tako cile mile.
Bruka bi bila da odmaze.
Eto, njegova porodica i on su pomogli, ali stvarno pomogli ljude, doveli mehanizaciju, hranu, doneli su pomoć u pravom smislu te reči.Novak Djokovic je dosao da pomogne ljudima koji su bili zavejani, bez ikakve pompe....
Новак је јавна личност, он мора да води рачуна о свом имиџу. Он је спортиста, али чији, не знам. Важно је да он зна.
On ce i dalje da pomaze, sportskim uspehom, kulturom, marketingom, lepim ponasanjem, dobrotvornim vecerama na kojim skupi po 1-2 miliona evra za dobrotvorne svrhe u Srbiji...
A pogotovo sto mu i drzava i narod nisu dali nista, sve je sam napravio. Sad se vristi na njega zbog Dejvis kupaPa zbog Noleta smo ga i osvojili 2010. godine, jedini put kada jesmo. Pa ako neko misli da on treba da dobije svaki mec koji je moguce da odigra - to nije sport. U sportu se dobija i gubi, stos je samo da pobeda bude vise a poraza manje.
Nole nije "turbo patriota", kakvih ovde ima... i koji nam ne sluze na cast.
On ce i dalje da pomaze, sportskim uspehom, kulturom, marketingom, lepim ponasanjem, dobrotvornim vecerama na kojim skupi po 1-2 miliona evra za dobrotvorne svrhe u Srbiji...
A pogotovo sto mu i drzava i narod nisu dali nista, sve je sam napravio. Sad se vristi na njega zbog Dejvis kupaPa zbog Noleta smo ga i osvojili 2010. godine, jedini put kada jesmo. Pa ako neko misli da on treba da dobije svaki mec koji je moguce da odigra - to nije sport. U sportu se dobija i gubi, stos je samo da pobeda bude vise a poraza manje.
Nole nije "turbo patriota", kakvih ovde ima... i koji nam ne sluze na cast.
Ма хајде молим те, људи су кварљива роба. Федерер игра за Швајцарску и уморни Вавринка, а Новак не може. Зашто?
Bas bi bilo zgodno da svrate na krstu oni kojima je pomogao u smetovima, da napisu par reci... A da, moraju prvo makar telefone da napune ili da dodju do toplih soba sa strujom i inetrnetom...
Па што не сврати на Девис куп...бар да гледа
Daj molim te,on i vUCKo se spontano pojavili i spasli napacen narod.Mislim stvarno...Da hoce da pomogne odvojio bi milion ili dva za decu kojoj trebaju operacije.I to tajno da niko ne sazna posredstvom advokata ili nekog drugog.Tako dobrotvori pomazu-ANONIMNO!A ne sendvicima na koje je dao par iljada dinara i poziranjem za slikanje..Ovo je sve vUCKo zamesio.
Ti. Da li si se ti igde pojavio da nekom pomognes? Cenim da nemas "milion ili dva", onda mora neka fizikalija. Zato pitam - da li si se ti igde ikome nasao da pomognes?
Naravno u granicama svojih mogucnosti...Nemoj da se nerviras sve ce to vUCKo pozlatiti.![]()
Smetaju ti granice mogucnosti Djokovica?
Ja se ne nerviram, budi bez brige.
Ne naprotiv,daj Boze da je vise Srba milionera,ja nisam pohlepan na novce.Samo primecujem da je cela prica sasvim jadna i dogovorena sa *******im.Srbiji je trebao na dejvis kupu a ne u mecavi.A da imam njegove pare verovao ti meni ili ne sebi bi ostavio mozda 30000 godisnje a sve ostalo sto zaradim davao bih bolesnima,gradio puteve i infrastrukturu do nekih sela gde jos ima mladih itd.Nasi stari su pravili zaduzbine,a Novak sendvice.![]()
Ako je jednoj osobi pomogao, a toj osobi je trebala pomoc - to je vrednije od njegovog ucesca u Dejvis kupu. Uzgred, nevezano za mecavu - ne bi ucestvovao, tako da ne vidim vezu.
A ovo sta-bi-ti-kada-bi: mani me te price.
Bas bi bilo zgodno da svrate na krstu oni kojima je pomogao u smetovima, da napisu par reci... A da, moraju prvo makar telefone da napune ili da dodju do toplih soba sa strujom i inetrnetom...