Ja mislim da takvi kao ti, pricate sam to da ne bi imali razloga da se ljutite na njega, bukvalno sve biste rekli da je ok, dokle god je on poznat i uspesan, pa makar i napljuvao sve ovde (sto se naravno nece desiti), ali kazem da samo trazite razloge da se ne ljtutite na njega.
"SA KOJIM CRNIM PRIMANJIMA" ? Lik je zaradio oko 657 000$ do sada od nagrada samo, ne racunajuci sponzore, dakle NE RACUNAJUCI sponzore, a ima 19 godina samo? Tebi 657 000$ malo? a 19 godina ima? Lik ce da zaradi do svoje tridesete sa sponzorskim ugovorima sve zajedno preko 15 000 000 sigurno, zato ne lupaj. A ako su ovde skupi treninzi, tek su tamo, i nemoj da pricate da nema podrsku neku, jer podrska svih ljudi ovde ne moze da bude veca. Svi su uz njega, cela nacija, svi mu cestitaju, i predsednik ga je zvao cak. Ne zaboravi da su jeleni dokic dali cak diplomatski pasos, samo sto je kucka opet otisla. Tako da nemojte da pricate da nema podrsku, jer ako ista ima, ima podrsku svih nas.
I ponavljam, njegova braca ce biti obezbedjena samim tim sto je on milioner, i tu nema price.