Novak Djokovic - Britanski pasos

Achilles:
E opet serete samo. Da je neko iz vlasti sad tamo napravio tenske terene, onda bi rekli "e Je8em ti ovu vlast vidi gde gradi terene".

Zelena povrsina je predvidjena tu, restorani su uz obalu daj ne lupajk molim te! Niko nece dobiti tamo dozvolu da gradi bilo sta, a ne kompleks teniskih terena. I STA JE FALILO U BLOKU 45 da napravi? Ko da su mu dali u batajnici dozvolu. Faca oce na ushcu da pravi..

E nemoj da se nervirash .. Lepshe je sa kulturom ;)

Nerviram se , zato sto pokusavam da se urazumim sa vama, kao sa zidom da pricam. Znaci sve sto kazem, svaku cinjenicu, vi samo "ma sta bre, ovi lopovi bla bla" Nista konkretno niko ne kaze, ili ako kaze to je sa netacnim informacijama, ili neki 10ti primer daje sto nema veze sa ovom temom.

Sta se cudite, nista novo. Ovi nasi idioti umesto da ulazu pare u sportove tipa atletika, tenis, veslanje i sl. oni bacaju lovu na jebenog Spanca koji ce da mi napravi fudbalsku reprezantaciju!!! Ma boli me bre za fudbal 'ocu da gledam Anu Ivanovic, J. Jankovic i Djokovica kako igraju za Srbiju a ne za strance. Nazalost u ovoj zemlji je sve moguce pa tako i to da nam ode najbolji teniser kojeg smo ikada imali. Pre neku godinu jedna devojka iz Srbije predje da vesla za Madjarsku jer nasa drzava nije mogla da joj obezbedi kanu i ostale uslove za treniranje. I nista devojka Srpkinja donese Madjarima jedno zlato i jos par srebrnih ili bronzanih medalja!!! Pa ne da sam poludeo nego...I sta semi sad cudimo zbog Novaka, nije lud decko da se zayebava sa ovim ovde dripcima iz saveza koje boli dupe za sport i omladinu, ide covek tamo gde ca da ga postuju i gde ce imati normalne uslove za rad. Uostalom niko od nasih, ni A. Ivanovic, ni J. Jankovic ni Djokovic ne treniraju u Srbiji, nit su im treneri Srbi(za Anu znam sigurno), pa zasto bi onda igrali tamo za neku ''zemlju divljaka''? Svaka cast tom momku i ovim dvema devojkama sto nas predstavljaju u takvom svetlu. Samo napred.
Drzimo Novaku veceras palceve u finalu protiv Vavrenke u Umagu!!!

pozdrav svima
uključujem se prvi put i mislim da imam ponesto reci sto ce nekima otvoriti oci, narocito onima koji nisu bili u situacijama kao vecina sportista iz nase zemlje
osim sto nemamo nikakve uslove, govorim o tzv "malim sportovima", kao sto su borilacke vestine, stoni tenis, kuglanje, tenis i sl., imamo jedan veliki problem - problem viza
ne znam koliko vas je desetinu puta godisnje odlazilu napolje na takmicenja i koliko puta su cekali po nekoliko sati u redu da predaju papire za vizu, a onda ponovo dolazili da tu istu vizu podignu, naravno ako su je dobili. desava se da je i ne dobijes, bez objasnjenja
naravno, svi mi koji se, najpre kao takmicari, a potom i kao treneri po selom svetu borimo za boje, sada vec nase drzave, znamo sta znaci biti odavde, a sta znaci kada dolazis iz neke od zemalja koje nisu Srbija
naravno da su velika vecina nasih sportista vec formirani sportisti sa rezultatima iza sebe i da druge zemlje samo takve sportiste i zele, ali cinjenica je i to da nasa drzava nista ne daje za sport, za njegov razvoj i za popularizaaciju istoga
nije tacno da nema para za to, verujte da ima, samo je problem do ljudi koji rasporedjuju te pare, oni ih daju samo tamo gde imaju licni interes
ne opravdavam tu moguicnost da nas teniser postane britanac, ali ako radis i imas rezultate, bez obzira sto imas pare koje dobijas za svoje rezultete, lep je osecaj kada tvoja drzava ulaze u tebe u sport uopste i kada postignes rezultat
oni se nas sete samo onda kada dodjemo do vrha i kada osvojimo rezultat i to samo po povratku sa takmicenja (pre toga imamo samo lepe reci i obecanja, koja se, naravno nikada ne ispune)
nadam se da nisam bio previse ogorcen, ali to je nasa surova realnost

Achilles:
Ovo je deo intervjua sa sajta novaka dojkovica.

"Novak Djoković, britanski broj 1. Koliko dugo ćemo čekati da čujemo ovo kao zvanični naslov?"

"Moram da ti kažem da si pogrešio (smeh). Ja sam srpski broj 1, na sreću, a ne britanki broj 1."

Ovim me odusevio sto je rekao, ali onda sledi...

"Kako vidiš mogućnost da jednog dana zaigraš za Veliku Britaniju?"

"Nikad se ne zna. Moram da istaknem da do sada nije bilo ozbiljnijih razgovora o mom odlasku u Britaniju. To su samo glasine i sada ne želim da ulazim u tu priču dublje. Trenutno igram za svoju zemlju, osećam se veoma dobro praveći velike uspehe. Na vrhuncu sam svoje igre. Nikad se ne zna u tenisu i životu, možda se to i dogodi jednog dana, ali za sada od toga nema ništa."

NIKAD SE NE ZNA!? ZA SADA od toga nema nista!?! Jel on NORMALAN!? Ja prosto ne mogu da verujem da bi neko na to pitanje odgovorio "nikad se ne zna". Pa ****** nije mu to jebeni klub koji moze da promeni. Kako moze i da POMISLI da igra za drugu naciju! Kako me je razocarao sad, e tacno bi mu ako to uradi, oduzeo drzavljanstvo srbije!

"Nikad se ne zna" ... UH!!!
Mojne da pucas, ispo ti sarzer.

Achilles:
Ja mislim da takvi kao ti, pricate sam to da ne bi imali razloga da se ljutite na njega, bukvalno sve biste rekli da je ok, dokle god je on poznat i uspesan, pa makar i napljuvao sve ovde (sto se naravno nece desiti), ali kazem da samo trazite razloge da se ne ljtutite na njega.

"SA KOJIM CRNIM PRIMANJIMA" ? Lik je zaradio oko 657 000$ do sada od nagrada samo, ne racunajuci sponzore, dakle NE RACUNAJUCI sponzore, a ima 19 godina samo? Tebi 657 000$ malo? a 19 godina ima? Lik ce da zaradi do svoje tridesete sa sponzorskim ugovorima sve zajedno preko 15 000 000 sigurno, zato ne lupaj. A ako su ovde skupi treninzi, tek su tamo, i nemoj da pricate da nema podrsku neku, jer podrska svih ljudi ovde ne moze da bude veca. Svi su uz njega, cela nacija, svi mu cestitaju, i predsednik ga je zvao cak. Ne zaboravi da su jeleni dokic dali cak diplomatski pasos, samo sto je kucka opet otisla. Tako da nemojte da pricate da nema podrsku, jer ako ista ima, ima podrsku svih nas.

I ponavljam, njegova braca ce biti obezbedjena samim tim sto je on milioner, i tu nema price.

Ja mislim da ti LUPAS!!! Imam jednog prijatelja koji je najbolji prijatelj od brata od Srdjana Djokovica (otac od Noleta). On kaze da oni nemaju SVOJ STAN!!! Oni su podstanari!!! Brat od Srdjana ima prodavnice sirom BG i tako uspeva da ih malo finansira!!!

Ti se sigurno ne mesas u ovim "krugovima", ali svi pricaju da su Djokovici duguju oko $450 000!!! Pa zamisli koliko im je kostalo ici pre 2-3 godine na Futures is Challenger turnire? Koliko su oni potrosili na ITF turnire? OGROMNE PARE!!!

Poznajem ja jos nekoliko igraca i igracica koji su ulozili ogromne pare i nista im se nije vratilo! Roditelji od Sandre Nacuk su prodali kucu i auto da bi mogli nju finansirati!

Svi ovi nasi teniser su jos u MINUSU 100%!!!

Zato nemoj da lupas!!!

@ja i samo ja
To što se tiče viza, mislim da je najnormalnije da se klub ili sportsko društvo iscima oko birokratije, a na sportisti je samo da trenira...
...
@gary
Obično svi samo računaju prihode, a rashodi su kao sitnice. U Srbiji je normalno da svako o svačemu komentariše, pa tako me ne iznenađuje ni ta priča o teniserima.
...

levrone:
@ja i samo ja
To što se tiče viza, mislim da je najnormalnije da se klub ili sportsko društvo iscima oko birokratije, a na sportisti je samo da trenira...
...
pozdrav
nije me bilo dugo ali to je zbog godušnjeg odmora i obaveza, ali evo sad ću malo da se umesam u diskusiju oko viza
naime, to je najveci problem za sportistu, kako u ekipnim tako i u pojedinacnim sportovima
posto je on pojedinac onda se ne cima klub vec on
s obzirom na ime on verovatno nema problema oko vize ali sam odlazak i cekanje u redovima i prikupljanje formulara je dovoljan razlog a takmicar bude pod pritiskom (dobiti ili ne dobiti vizu)
ja, kao sportista i reprezentativac u taekwondou, bih najvise zeleo da on ostane nas i samo nas ali shvaticu ga i ako ode u neku drugu zemlju
zao mi je to je moje misljenje
taekwon!

Ako se dobro secam, i Cavic je odbio da pliva za USA i UK, pa je od nase zemlje dobio termin na Banjici i to da pliva sa gradjanstvom, i to nakon osvojene medalje na OI, Nadju Higl niko nije fermao... da ne pricam neke "sitnice" koje sam licno slusao od nasih sportista... cim ti se ponude bolji uslovi ti pali... isto je sa mladim naucnicima, niko ih ne ferma... a kad odu van, naprave uspeh odjednom ih svojatamo.

Jesi ti siguran da je ovo rekao? Iskreno ne verujem. Pre par meseci je 2-3 miliona evra donirao srpskoj pravoslavnoj crkvi da se na kosovu kupi ne znam ti ni ja koliko hektara oko manastira da bi kaludjeri mogli da obradjuju. Tesko da bi takav covek mogao ovako nesto da kaze.

Back