Novac za lečenje sestre prokockao na ruletu

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Vrbas - Ognjen V. (25) iz Zmajeva kod Vrbasa, uhapšen je zbog sumnje da je ukrao ukupno 50.500 evra iz kuće rođaka koje ovaj novac, kako nezvanično saznajemo, štedeo za lečenje maloletne ćerke koja boluje od cerebralne paralize.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ognjena V. je nekoliko dana nakon krađe uhapsila vrbaska policija, ali kod njega nije pronađen novac jer je kompletnu sumu za jedan dan izgubio u jednom novosadskom kazinu.

Radivoj Balotić je prikupljao novac za lečenje obolele 21-godišnje ćerke prodavajući delove svoje imovine, između ostalog i poljoprivrednog zemljišta. Prikupljenu gotovinu čuvao je u kutiji koju je, prema sumnjama policije, „ispraznio“ Ognjen V, inače Radivojev sestrić koji ih je često posećivao.

Osumnjičeni je samo nekoliko dana od prijavljene krađe uhapšen, ali na čuđenje policije potpuno praznih džepova. Sumu koja možda i prelazi do sada utvrđenih 55.000 evra, prema sopstvenom priznanju, potrošio je za jedan dan, i to jednom novosadskom kazinu.

Ognjen V. nije od ranije poznat policiji, a prema rečima Zmajevčana, Balotićev sestrić je u selu poznat kao fin mladić. Osumnjičeni Ognjen V. je nakon hapšenja saslušan od strane istražnog sudije u Novom Sadu, koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

dobicu ban na 10 dana ako napisem -.-"

...bolest fizioloske prirode se lako sanira ili se ide na zadnji put a psiho-jadi samo, jade i donose...kocka, alkohol, droga...nema tu lijeka ni terapije. Tu ima samo rezervat i supernazor.Izlečenje je samo privid i pritajenost koja je isto zločasta kao i sama ovisnost. Pokusaji nekakvih socijalizovanja ili davanja povjerenja .Zasnivanja veza i oslonca.Promašaj.
R E Z E R V A T ...

Ima jedan proveren narodni lek koji se koristi za lecenje od zavisnosti i ostalih bolesti koje to bas i nisu.
Elem kad sam pitao dedu kako da izlecimo naseg psa da vise ne krade jaja deda je rekao da on zna stari narodni lek za tu posast i da tog naseg psa jajaru posaljemo kod njega na selo da ga on izleci.
Moj otac je probao da tuce psa da kokosija jaja umace u neku smrdljivu tecnost pa da ih maze ljutom paprikom da ih stavlja opako vrela u kokosije gnezdo i nista nije pomoglo.
Dzukela je svako jutro peljesila kokosija gnezda i lisavala nas jaja.
Kad smo istrosili sve ideje dali smo psa dedi na lecenje.
Posle dva dana pitamo mi dedu kako mu ide lecenje i da li je naseg Dzekija osvedocenu jajaru iole urazumio od jajrenja.
Deda nam odmahnu rukom i rece nam da ga je oducio od jajarenja cim smo mi zamakli za krivinu.
kako si to uspeo , moj otac se odusevio a deda nam pokaza svoju lovacku pusku i rece vrlo lako sasuo sam mu sacmu u tintaru,nema jajare nece vise biti ni kradje jaja, jednostavan recept ali vrlo delotvoran, deda je zaista bio genije, zivela narodna mudrost.

Back