Novac za jednodnevnu ekskurziju

Kolko novca dajete svom detetu kada ide na jednodnevnu ekskurziju?Podrazumeva se da cete kupiti grickalice,pice i sendvice,koje dete nosi sa sobom.Ja sam planirala dati joj 500din,ali ostali roditelji bez 1000din,ne pustaju svoju decu:
Ja cu se drzati svog stava,jer zaista smatram da je nenormalno dati detetu toliki novac da ga potrosi u jednom danu!Ali htela sam da cujem vas stav o tome,zasto roditelji,koji inace jedva krpe kraj s krajem,se toliko razbaciju prema svojoj deci?
Da naglsim radi se o djacima 4.razreda OS.
Zasto roditelji imaju tu potrebu da se dokzuju kroz novac svom detetu,jer deca se prosto hvale koliko ce ko od njih poneti novca,a znam da ne da nemaju novca za razbacivanje,vec pojedincima su i struju iskljucili,ali za ekskurziju detetu daje 1200din.Meni to nije normalno,a vama?
moji dobili po 5 EURA i nisu ni potrošili (jes da im je i baba nabacila još malo....grrrrr)

za jednodnevnu smo im dali po 350din..poneli gricke,sendvic i sokove kupili sladoled i neke sitnice u muzeju....a cerka dvd "krvava bajka" potrosili su sve i bilo im je dovoljno, a da, nisu ih prevarili cigani sa lutrijom......a sad su na rekreativnoj i poneli su po 1000 din.sutra se vracaju i kazu da nisu jos sve potrosili a kupili su nam i poklone :)
pojedina deca su ponela od 2000-3000 din.....meni to nije normalno,da dete za 7 dana toliko potrosi.....a ima sve......hranu,gricke,sokove......:think:

Мени се не свиђа став неких учитеља да деца носе колико им родитељи дају. Онда, неки, јадни, једва издвоје по 3000 да им се деца ,,не би разликовала'', а они за то време гладују код куће.
Ми се договоримо на родитељском, сви носе једнако, новац је у ковертама код мене и сваког дана добију одређену своту.
Има учитеља који дозволе да је новац код деце, па онда дете изгуби, па тврди де је ,,неко украо'', и тако..

vanda ti si "uciteljica za pozeleti" :) nasa nije ni odrzala rod. sastanak nit je rekla deci da pare stoje kod nje.....deca sama trose kad god pozele za razne gluposti,nju to ne ineresuje.....samo im je zabranila sladoled,nece zena da je boli glava i da mora da ih leci......mojoj cerki je trebala da daje lek za alergiju svako jutro pre dorucka,i to je zaboravila 3.dana pa me zvala da pita jel moze posle dorucka :(((

Мени се не свиђа став неких учитеља да деца носе колико им родитељи дају. Онда, неки, јадни, једва издвоје по 3000 да им се деца ,,не би разликовала'', а они за то време гладују код куће.
Ми се договоримо на родитељском, сви носе једнако, новац је у ковертама код мене и сваког дана добију одређену своту.
Има учитеља који дозволе да је новац код деце, па онда дете изгуби, па тврди де је ,,неко украо'', и тако..

Potpuno si u pravu!

Back