Новац од продаје председника Милошевића и Генерала "Трговина људима "

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.258
ауторска тема

Мислила сам да је трговина људима једна мрачна страна човечанства која се одвија на маргинама друштва а испоставило се да се она , продајом покојног председника, одвила на највишем тадашњем државном нивоу ..тј комплетни државни врх је тада учествовао у ТРГОВИНИ ЉУДИМА .

После продаје Милошевића за чије хапшење је био задужен Ђинђић који је са Чедом и досовцима поделио новац , настављена је трговина људима , тако да су продати највиши српски Генерали , представници институција , сви бити људи и челници државе ..

За ту трговину људима нико није одговарао а требало би ..То никада није било изручење Хагу како су га корумпирани новинари називали , него трговина људима

Што је најгоре нико се није ни постидео због тога .

Мислила сам да је трговина људима једна мрачна страна човечанства која се одвија на маргинама друштва а испоставило се да се она , продајом покојног председника, одвила на највишем тадашњем државном нивоу ..тј комплетни државни врх је тада учествовао у ТРГОВИНИ ЉУДИМА .

После продаје Милошевића за чије хапшење је био задужен Ђинђић који је са Чедом и досовцима поделио новац , настављена је трговина људима , тако да су продати највиши српски Генерали , представници институција , сви бити људи и челници државе ..

За ту трговину људима нико није одговарао а требало би ..То никада није било изручење Хагу како су га корумпирани новинари називали , него трговина људима

Да не изручише њих хиљаде би гинуло од Нато бомби ...

ауторска тема

Kakva bre crna prodaja, ko bi još njega hteo da kupi??!

Kakva bre crna prodaja, ko bi još njega hteo da kupi??!

Не само да су хтели да га купе , када им није успеле да га убију , нудили су силан новац ипак на крају је Ђинђић преломио и продао покојног председника за тридесет сребрењака , Јуда .

otisao je onaj bre bas tad u brisel i pokupio pare, nagradu... jao, na vrh mi jezika, kako se zvase, sada je vec pokojni, savetnik

сви из ДОС су тада добили новац , што из Брисела , што из Вашингтона , делило се и капом и шаком

To ti je problem sa parama , neko ih obeca a zna da niko nece da stane i kaze daj meni..jer vidi da je narod lud...

Jel bi smeli da dodjete i kazete nasred ulice, evo dobio sam milion i po evra na lotou....
Mene pratili od zeleznicke stanice do stud doma da bi me otipovali , jer su videli da imam 10000e koje su poslali komsije da im kupim nesto u BG a ja bio gladan pa svratio u pljeskavicarnicu u povratku nazad i videli koverat sa napisanom cifrom...

сви из ДОС су тада добили новац , што из Брисела , што из Вашингтона , делило се и капом и шаком
koliko se secam glavni je bio miki rakic, postojala je izvesna nagrada raspisana od haga mislim, za informacije o tome gde se kriju, sad ne mogu da se bas zakunem da ju je pokupio miki, pisem po secanju sta sam citao... upravo pretrazujem...

OTKRIVANJE ISTINE: Ovo su sve tajne Mikija Rakića!

Ratko Mladić, Bosna i ratni zločini: Kako je okončano ...

EKSKLUZIVNO! Radovan Karadžić: Tadić je uzeo 5.000. ...

https://informer.rs/vesti/politika/...-karadzic-tadic-je-uzeo-5000000-za-moju-glavu
evo, na ovo sam mislio, i sada jos samo da nadjem tacan dan kada je miki isao DA NAGRADU POKUPI, bas se secam da se pisalo da je bas on, e sada ne znam da li je te pare sa ovima i podelio... umro je mlad, tako da ... nemoj mene da drzis za rec, znaci posto kupio, poto prodao

Boris Tadić, Snežana Malović, Miodrag Miki Rakić i Vladimir Vukčević držali su Radovana Karadžića tri dana tajno u pritvoru kako bi naplatili milionsku nagradu koju su SAD raspisale za njegovo hapšenje!​

Жалосно је то што су тада продали најбоље људе , оне који су се борили за Србију и српски народ , за голи опстанак ..а то каква је била Србија за време покојног председника и после види се по њеним границама ..а они који су упадали у скупштину , рушли државу и продали човека који је највише урадио за српски народ , тереба да се сраме .

Жалосно је то што су тада продали најбоље људе , оне који су се борили за Србију и српски народ , за голи опстанак ..а то каква је била Србија за време покојног председника и после види се по њеним границама ..а они који су упадали у скупштину , рушли државу и продали човека који је највише урадио за српски народ , тереба да се сраме .
ja se sa tobom ne slazem bas, pa i ja sam rusio milosevica, a sad cu i vucica samo kasnije malo

a za haske begunce si u pravu, to srbija nije trebala, ja bih ih ekspedovao nazad u republiku srpsku tajno, a ne bih ih izdao, ako treba bas da budem iskren do kraja, ali ko mene pita?... pa vucic ce sad izdati i dodika

videti kako je zavrsio milan rakic, a izdaja i pare od izdaje su proklete, milosevica smo ekspedovali u hag iz ubedjenja, to ne mislim da je izdaja, nije hteo da se skloni sa vlasti, kao i ljiga vucic sad, 100 za jednog sto je pricao platice i on za sve, kada dodje vreme, sudjenje i robija mu ne gine

Poslednja izmena:
ja se sa tobom ne slazem bas, pa i ja sam rusio milosevica, a sad cu i vucica samo kasnije malo

a za haske begunce si u pravu, to srbija nije trebala, ja bih ih ekspedovao nazad u republiku srpsku tajno, a ne bih ih izdao, ako treba bas da budem iskren do kraja, ali ko mene pita?... pa vucic ce sad izdati i dodika

videti kako je zavrsio milan rakic, a izdaja i pare od izdaje su proklete, milosevica smo ekspedovali u hag iz ubedjenja, to ne mislim da je izdaja, nije hteo da se skloni sa vlasti, kao i ljiga vucic sad, 100 za jednog sto je pricao platice i on za sve, kada dodje vreme, sudjenje i robija mu ne gine

Да ли си свестан или не , вероватно ниси , да си рушењем покојног председника срушио и једну државу .Држава је постојала за време председника , економски колико толико стабилна , обзиром на низ околности и блокаду коју је Запад неметнуо , милоне избеглих који су били смештени и збринути , очувано Косово и Метохија све до прогона 2004 године ..5 Октобра је срушена држава , продата је ..погледај границе пре и после председника и све је речено .

Да ли си свестан или не , вероватно ниси , да си рушењем покојног председника срушио и једну државу .Држава је постојала за време председника , економски колико толико стабилна , обзиром на низ околности и блокаду коју је Запад неметнуо , милоне избеглих који су били смештени и збринути , очувано Косово и Метохија све до прогона 2004 године ..5 Октобра је срушена држава , продата је ..погледај границе пре и после председника и све је речено .
ako si vec uveo demokratiju, onda ne mozes kao tito da budes dozivotni, i kao vucic da imas kompleks velicine i ides djonom na narod, vec trebas da razvijas tu demokratiju u zemlji

u suprotnom, umres od starosti, kao tito, i opet se ta zemlja raspadne

znaci, tvoja crveno-crna koalicija je rasturila vec koliko zemalja? imao si ideju svi srbi u jednoj drzavi, i izgubio si, pa povuyci se dostojantveno, ne teraj do kraja ako si omanuo, i u poslednjem momentu kao povlaciss specijalce da se ne poubijamo, jer bi visio kao causesku

ako je cilj bio da nas zapad pokori [secamo se slobinog oprostajnog govora], pa sta si cekao, zasto nisi sproveo privatizaciju na vreme? zasto si jahao na budjenju naroda do samoga kraja?

vidi, ja nisam kao nas @комшија anti-srbin, vec rezonujem realno

Poslednja izmena:
ako si vec uveo demokratiju, onda ne mozes kao tito da budes dozivotni, i kao vucic da imas kompleks velicine i ides djonom na narod, vec trebas da razvijas tu demokratiju u zemlji

u suprotnom, umres od starosti, kao tito, i opet se ta zemlja raspadne

znaci, tvoja crveno-crna koalicija je rasturila vec koliko zemalja? imao si ideju svi srbi u jednoj drzavi, i izgubio si, pa povuyci se dostojantveno, ne teraj do kraja ako si omanuo, i u poslednjem momentu kao povlaciss specijalce da se ne poubijamo, jer bi visio kao causesku

ako je cilj bio da nas zapad pokori [secamo se slobinog oprostajnog govora], pa sta si cekao, zasto nisi sproveo privatizaciju na vreme? zasto si jahao na budjenju naroda do samoga kraja?

vidi, ja nisam kao nas @комшија anti-srbin, vec rezonujem realno

Покојни председник није имао намеру да буде неки доживотни председник , али није желео да преда власт онима који су после уништили државу .Он је знао ко је ДОС , он је 2 Октобра , знамо онај његов говор , јасно рекао који су циљеви ДОСА и шта ће бити , то се и десило

Исто тако он је победио на изборима које је досовска опозција негирала и извела државни удар , лобирали код неких Генерала за подршку , српског подземља ..сам олош се скупио и срушио државу ради личног интереса .

Nije tebi lako ...
Ali 5 oktobar je samo komanda Slobi da se predje na sledecu etapu, a Sloba se zaebava i nece....tj to je trebao da odradi odmah posle kumanova, ali lisac poznaje granice naroda i zna da moze da ih ebe i posle kumanova , ali CIA to ne odgovara, moze mnogo da izlaprda...

I onda se pokrece relativno meka akcija protiv Slobe...a ako procene da ce da prica, bice mu kraj....

Nikakav patriotizam, kakav patriotizam od sociopatoloske osobe...gde to ima...

E sad , jesu li ga koknuli ili ga nisu cuvali kako treba pa nek se sam zagrcne, manje je bitno...
BIA treba da poseduje izvestaj sa sudske medicine prilikom prijema tela iz Haga.
Ako toga nema, onda su mutna posla...

Malo je glupo da u Srbiji se uvek glasnije cuju ljudi iz fotelja nego ljudi koji su bili na terenu...
Odakle takva blentava navika ljudi da se prave pametni ali u svakom slucaju to donosi i vece cutanje onih koji su direktno u uvidu sta jeste sta nije, jer im je jasno da svako laje pa nema neke objektivnosti , nego svi pakuju neku svoju istinu tj misljenje..

Sloba je bio umesan u mnoge antisrpske projekte, svasta je radio...nista dobro...
Ali infantilinim umovima je uvek potrebna dominantna figura koja ce da im pruzi sigurnost cak i kad ih vodi u propast....Sigurnost a zemlja u ratu , sigurnost a svi proterani iz krajine...sigurnost a ovamo stalna komunikacija sa cia stabom u usa...koordinacija..

Nego neko voli da je sve DB i UDBA , drugi vole da je sloba patriota, treci da je sve to povezano u smislu saradnici , itd itd...
A nije...svaka je etapa za sebe, to sto se jako brzo slizu to je problem naroda...

Niko ne opameti narod koji nece da se opameti...
Evo sad...jel neko vidi nesto pametno kao opredeljenje naroda...jok
Svi gledaju da se prodaju , kao izdajnici , nema veze sto se prodaju domacim, svejedno je,
Sloba se prodao CIA i plus vikao da je patriota i proslo mu...

Ko su ljudi posle njega , to je takodje pitanje, naravno da je bila spremna sledeca garnitura CIA dousnika, jok i nije..
Ali prvi je tu kliku uveo Sloba na velika vrata.....
A posle nije hteo da prepusti sledecoj garnituri...

Jeste, kako da ne. Samo sanjaš novce. Razočarala si me i kao čovek i kao komunista.

Nego, najbolje bi bilo da se Slobi sudilo ovde i da se lepo narodu kaže da robija doživotno zato što je odgovoran za smrt velikog broja ljudi. Međutim, pošto niko za to nije imao mooda onda je moralo ovako.

ауторска тема

Sve smo ih prodali, ali niko ih nije usvojio pa su ih kao nezeljene zadrzali u sirotistu, na zdeli ovsene kase...bez dodatne kutlace.

Back