Novac ili veza?

Stvar je u tome da verovatno ona hoce da bude NEZAVISNA od njega kada se radi o novcu...

I da se POSLOVNO ISKAZE.

Da li je moguce je da je to DANAS JACI MOTIV nego imati jedan staromodni, klasicni brak i decu? :sad2:

ja bih otisla... ne da bih bila nezavisna, vec da bih ispunila svoj cilj i san... ako mi je posao takav da mogu napredovati, ja bih rado napredovala, pa makar to bilo u zimbabveu

i ne bih sebi oprostila da me jednog dana muz ostavi, a da znam da sam radi njega propustila sansu... mrzila bih se, jetru bih sebi pojela

koliko je samo zena koje tada placu i kukaju i govore kako su mu zivot dale, kako su se posvetile porodici a zanemarile sebe... i niko im ju ne moze pomoci, jer, realno, njih niko nije tjerao, same su izabrale

ja sam se, kao zmija, oslobodila svoje romanticne kosuljice, i zauzimam prvih deset mjesta u svom zivotu

ja bih otisla... ne da bih bila nezavisna, vec da bih ispunila svoj cilj i san... ako mi je posao takav da mogu napredovati, ja bih rado napredovala, pa makar to bilo u zimbabveu

i ne bih sebi oprostila da me jednog dana muz ostavi, a da znam da sam radi njega propustila sansu... mrzila bih se, jetru bih sebi pojela

koliko je samo zena koje tada placu i kukaju i govore kako su mu zivot dale, kako su se posvetile porodici a zanemarile sebe... i niko im ju ne moze pomoci, jer, realno, njih niko nije tjerao, same su izabrale

ja sam se, kao zmija, oslobodila svoje romanticne kosuljice, i zauzimam prvih deset mjesta u svom zivotu

Zakljucak: bolje se ne udavati.

Svi sve mozemo sami. :think:

Zali mi se danas komsija: zena mu je otputovala u Angolu da bude profesorka u jednoj americkoj skoli...

Plata odlicna, u dolarima.....

Ugovor je na dve godine sa mogucnoscu produzavanja.

A njihova veza traje ovde vec dve godine i on je ozbiljno mislio da se zeni, vreme mu je..

Njemu je zao, on je zanatlija i ima svoju radnju, takodja dobro zaradjuje.

Sta raditi? Cekati? Traziti drugu vezu? Ipak ostaviti sve i ici za njom?...:think:

Sta bi vi uradili na njegovom mestu?

У последњем филму који сам глеадо, слична прича.
Он има ресторан, а она одлази у Шангај.
Он је воли, жели да иде код ње али, авај, она нађе тамо Кинеза.
Њему се живот тотално искомпликује, на крају изгуби ресторан, крене код ње, и на аеродрому је сретне са Кинезом. Вратила се кући јер јој је умрла баба милионерка.
Он позајми паре од ње и спаси ресторан.
Све је то нормално..
Кинез остави његову бившу љубав.

У последњем филму који сам глеадо, слична прича.
Он има ресторан, а она одлази у Шангај.
Он је воли, жели да иде код ње али, авај, она нађе тамо Кинеза.
Њему се живот тотално искомпликује, на крају изгуби ресторан, крене код ње, и на аеродрому је сретне са Кинезом. Вратила се кући јер јој је умрла баба милионерка.
Он позајми паре од ње и спаси ресторан.
Све је то нормално..
Кинез остави његову бившу љубав.

daaaaaa!!!!:lol::lol:
u filmu...kineskom?

Elem..ja sam to uradila..ljubav prezivela...itd..ali kad bih opet trebala, ja bih isto uradila...a mozda i hocu....sta da radim kad moj dragi nema ambicije da se seli s akontineta na kontinent...i da unapredjuje svoju karijeru, state of mind and spirit...

daaaaaa!!!!:lol::lol:
u filmu...kineskom?

Elem..ja sam to uradila..ljubav prezivela...itd..ali kad bih opet trebala, ja bih isto uradila...a mozda i hocu....sta da radim kad moj dragi nema ambicije da se seli s akontineta na kontinent...i da unapredjuje svoju karijeru, state of mind and spirit...

Ц, немачки филм :D
Ја бих се баш разочарао да ми драга каже да има намеру да живи и ради негде где нисам ја. Исто, кад год планирам негде дужи боравак и рад, у причу је укључена и она. Или смо заједно или нисмо..

Back