Нова забрана продаје алкохолних пића од 22ʰ до 6ʰ

NIKAD ROBOM!!

U suštini realno zabole me za BG i Djida, samo da ne padne ponovo na pamet nekome i ovde da to sranje uvodi ponovo ,doduše i prvi put smo doakali prohibiciji kao Lenski i Dač Šulc .
Ко може да уведе забрану код вас,кад на пола сата вожње бициклом на било коју страну увек можете да купите безброј врста ракије или вина?

i dok je bila ta šugava zabrana na snazi mogao si da kupiš usred noći šta hoćeš maltene bilo gde,ja znam bezbroj proverenih trafika i dućana gde može da se završi alc.
tako,nema razloga za paniku...

ma naravno...ne radi se o tome...
radi se o principu i o zakonu!
to je diskriminacija na osnovu mesta boravka i stanovanja!
ako hoce ozbiljno da se pozabave problemom pijane omladine,nek prvo svoje sinove i cerka uvate za ushi,
i nek i uteraju u red,a ne da normalnom svetu zabranjuju da pije pivo posle 22h!
al bole ih tuki,daju im karticu,platinum,i idi sine rokaj,a pisham se na sirotinju!
e pa jebbace vam sirotinja mater,pre ili kasnije!

ma naravno...ne radi se o tome...
radi se o principu i o zakonu!
to je diskriminacija na osnovu mesta boravka i stanovanja!
ako hoce ozbiljno da se pozabave problemom pijane omladine,nek prvo svoje sinove i cerka uvate za ushi,
i nek i uteraju u red,a ne da normalnom svetu zabranjuju da pije pivo posle 22h!
al bole ih tuki,daju im karticu,platinum,i idi sine rokaj,a pisham se na sirotinju!
e pa jebbace vam sirotinja mater,pre ili kasnije!
ovde je i onako sve naopako tako da mogu samo da se nerviram zbog svega toga a to mi uopšte ne treba...
ne možeš da kupiš pivo posle 10 ali možeš da završiš dop na(bukvalno)svakom drugom ćošku,i to svi znaju i svi to vide a prave se blesavi,a pisao sam već X puta zašto je to tako nebitno sad...

ОВО НЕЋЕ ПРОЋИ

Велики поздрав за храбре раднице Вишњице у улици Вука Караџића, које су се месецима опирале овој ничим наметнутој прохибицији, те радном народу, омладини и пензионерима омогућавале да купе своју течност живота кад год им се прохте.

Такође оне трафике у Бирчаниновој дају увек шта треба и колико треба.

a shta ako se recimo neshto neplanirano desi,a valja da se proslavi?
ovo je protivustavna diskriminacija!
. . .

Ma da, treba da poverujem da neko ko iole cesce organizuje zurke - nema kod kuce nista... tesko.

- - - - - - - - - -

ОВО НЕЋЕ ПРОЋИ

Велики поздрав за храбре раднице Вишњице у улици Вука Караџића, које су се месецима опирале овој ничим наметнутој прохибицији, те радном народу, омладини и пензионерима омогућавале да купе своју течност живота кад год им се прохте.

E sad kad si to lepo napisao da svi vide - da posaljemo inspekciju?

Nisi im bas pomogao.

ОВО НЕЋЕ ПРОЋИ

2 trafike na Bogosloviji tamo u prolazu iza početne stanice 12-ice,dućan u Žorža Klemensoa preko puta NIS-ove pumpe,u Cvijićevoj trafika isto,pa i u kraju isto može samo zavisi ko radi ali u principu može i da ne nabrajam, samo im daš neku neprovidnu kesu i oni ljudi upakuju šta treba.:cool:

Back